Nicolae Badea: „Cornel Dinu nu este depăşit, este o competenţă unică”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Badea, fost preşedinte al lui Dinamo
Nicolae Badea, fost preşedinte al lui Dinamo

Fostul preşedinte al lui Dinamo, Nicolae Badea, îi ia apărarea lui Cornel Dinu în disputa acestuia cu patronul Ionuţ Negoiţă, precizând totodată că, în ciuda faptului că a vândut clubul şi i-a predat ştafeta actualului finanţator, a rămas implicat sentimental la echipa alb-roşie.

Nicolae Badea are o părere impecabilă despre fostul administrator delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, pe care îl laudă pentru capacităţile sale intelectuale. „Dinu nu este depăşit acum, este o competenţă unică, poate o competenţă unică şi în felul ei de exprimare”, a spus Badea într-un interviu acordat ediţiei electronice a cotidianului Gazeta Sporturilor.

Deşi au trecut mai bine de trei luni de când a cedat toate acţiunile lui Ionuţ Negoiţă, Nicolae Badea a rămas implicat sufleteşte la Dinamo. „Nu am plecat de la Dinamo, am rămas implicat sentimental. Am anumite angajamente morale cu cei care au rămas acolo. Ei au acum responsabilitatea totală în evoluţia clubului. După retragere nu am avut niciodată nostalgia vremurilor când conduceam Dinamo, deoarece pasiunea se tocise, nu mai avea aceeaşi forţă”, a adăugat fostul preşedinte al clubului alb-roşu.

Nicolae Badea: Fotbalul a fost mereu un ingredient bun în afaceri. La discuţiile cu oameni foarte importanţi întotdeauna ajungeam la capitolul fotbal.
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite