Negocierile între RCS&RDS şi Look TV, infirmate de televiziunea care transmite Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Difuzarea meciurilor din Liga I naşte, ca întotdeauna, controverse FOTO Radu Sava
Difuzarea meciurilor din Liga I naşte, ca întotdeauna, controverse FOTO Radu Sava

Supoziţia că RCS&RDS ar putea ajunge cu o înţelegere cu Look TV pentru a transmite meciurile din Liga I a fost infirmată de oficialii canalului TV.

Citeşte pe adevarul.ro toate ştirile despre Liga I

Postul de televiziune LOOK TV a infirmat, marţi după-amiază, într-un comunicat oficial, orice negociere cu cei de la RCS-RDS.  „Am luat act cu surprindere de campania de dezinformare lansată în presă în ultimele săptămâni, în ceea ce priveşte preluarea în grila de programe a RCS-RDS, a posturilor LOOK TV si LOOK PLUS, care difuzează meciurile din Liga 1 si Cupa Ligii. Prin urmare, ne simţim obligaţi să venim cu următoarele precizări:

Dezminţim categoric existenţa vreunui acord, verbal sau de alta natura, cu privire la preluarea în reteaua RCS-RDS, a posturilor LOOK TV şi LOOK PLUS, care difuzează meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii. Orice ştire, informaţie, care apare „pe surse“ cu privire la acest aspect este o minciună şi nu are alt scop, din păcate,  decât de a induce în eroare milioane de suporteri ai fotbalului romanesc, abonaţi RCS-RDS.
Posturile LOOK TV si LOOK PLUS nu mai sunt difuzate în reţeaua RCS-RDS din data de 1 iulie 2014. În acest moment, posturile LOOK TV si LOOK PLUS au incheiat contracte de distribuţie cu peste 20 de retele de cablu, printre care se numără şi UPC“.

Ideea vehiculată presupunea că ar exista un acord verbal, urmând ca în viitorul apropiat să fie semnat contractul. Pe această temă a vorbit, prima dată, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. „Din ce ştiu, RCS&RDS vor prelua până la urmă cele două posturi, pentru că nu-şi permit să scape din mână abonaţii pe care-i au acum“, declara Dumitru Dragomir la finalul lunii iulieCâteva ore mai târziu venea şi reacţia oficialilor Look TV: „Nu există nicio înţelegere în acest sens“. RCS&RDS deţin aproximativ trei milioane de abonaţi, în timp ce negocierile dintre Look TV şi Romtelecom au stagnat, astfel încât alţi 1.3 milioane de oameni nu vor vedea meciurile din primul eşalon românesc.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Campionatul invizibil: Romtelecom a renunţat la Look TV. Culisele unei mutări care îi afectează pe 72% din români

UPC, disperat să-şi scoată banii investiţi în fotbal. Îndemn pentru abonaţi: „Nu vă reînnoiţi contractele cu alte firme“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite