Schweinsteiger a cucerit cea mai frumoasă jucătoare de tenis din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o perioadă de tatonare de câteva luni, Bastian Schweinsteiger şi Ana Ivanovic au fost suprinşi pentru prima dată împreună, la o plimbare romantică prin New York.

Recent, când Ana Ivanovic (26 de ani) s-a filmat turnându-şi în cap apă îngheţată, simpatica sârboaică a trimis mai departe provocarea „Ice Bucket” spre Bastian Schweinsteiger, mijlocaşul echipei Bayern München. De unde şi până unde legătura dintre fotbalistul german de 30 de ani şi jucătoarea de tenis aflată în top 10 mondial? Răspunsul l-am primit ieri, când tabloidul „Bild” a publicat pe prima pagină o fotografie cu cei doi ţinându-se de mână ca un cuplu de îndrăgostiţi.
Accidentat, proaspătul căpitan al naţionalei Germaniei se reface la New York, ocazie cu care a avut timp s-o cucerească pe Ivanovic, prezentă şi ea în metropola americană, la US Open. Schweini şi Ana au ajuns să se cunoască prin intermediul unei alte tenismene, nemţoaica Andrea Petkovic, după care relaţia lor a decurs de la sine. Deşi iniţial s-au ascuns de ochii lumii, zilele trecute au decis să dea cărţile pe faţă şi să iasă la o plimbare relaxată prin High Line, o cale ferată dezafectată şi transformată într-un loc de promenadă. „De câteva luni, Ivanovic vorbeşte doar despre Schweinsteiger”, a precizat un apropiat al sârboaicei, semn că Anei i-a cam pierit cheful de tenis.

În luna iulie, după ce a câştigat Mondialul din Brazilia cu naţionala ţării sale, Schweinsteiger a sărbătorit împreună cu Sarah Brandner, un topmodel în vârstă de 25 de ani cu care s-a iubit în ultimii şapte ani. Relaţia dintre Bastian şi Sarah s-a răcit însă în ultima vreme, probabil şi pe fondul ochilor dulci făcuţi fotbalistului de către Ana Ivanovic. De partea cealaltă, marea dragoste de până acum a tenismenei din Serbia s-a numit jucătorul de golf Adam Scott, cu care a avut o prietenie zbuciumată, în două „reprize”.

image
image

Body

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite