Mutu „vorbeşte“ din nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mutu a marcat  cu o lovitură de cap
Mutu a marcat cu o lovitură de cap

Atacantul Fiorentinei e în formă mare! După ce a marcat în prima partidă a anului, la Siena, Mutu a punctat şi în victoria de acasă a echipei viola, 2-1 cu Bari. Românul s-a dezlănţuit după ce oaspeţii au deschis scorul pe Artemio Franchi şi a avut două ocazii până să aducă egalarea pentru echipa sa.

Mutu a marcat cu o lovitură de cap din apropierea porţii, nu foarte bine plasată, dar destul de puternică încât să nu poată fi reţinută de portarul Gillet.

În partea a doua, Mutu a avut încă o ocazie uriaşă, a tras în portar din câţiva metri, iar Gilardino a marcat, însă a fost semnalizat greşit în ofsaid. Mutu s-a stins apoi şi a fost înlocuit în minutul 76, înainte ca Fiorentina să marcheze şi golul victoriei, prin Castillo. 

Oricum, golurile marcate de atacantul Fiorentinei în acest an înseamnă o presiune în plus pentru Răzvan Lucescu, care va intra în colimatorul tuturor dacă nu îl convoacă pe un Mutu aflat în mare formă.

„Nu vreau să dau verdicte, nu pot da eu afară jucători de la echipa naţională. Cred că am destulă minte să nu intru într-o dispută cu un jucător de fotbal. El trebuie să joace, să-şi ajute echipa, nu să facă tot felul de comentarii", a spus ieri Răzvan Lucescu la Digisport, referindu-se la conflictul dintre el şi Adrian Mutu. 

3 goluri a marcat Mutu pentru Fiorentina în acest campionat. Tot atâtea reuşite are atacantul şi în Liga Campionilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite