Mutu, luat peste picior de presa franceză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu se luptă pentru evitarea retrogradării cu Ajaccio
Adrian Mutu se luptă pentru evitarea retrogradării cu Ajaccio

Atacantul lui Ajaccio a înscris miercuri cu Reims al treilea său gol pentru Ajaccio, primul pe teren propriu, însă n-a scăpat de ironiile ziariştilor din Hexagon.

Adi Mutu a fost decisiv contra lui Reims: a punctat din lovitură liberă de la 30 m şi a pasat decisiv în faza care a dus scorul la 2-0. Totuşi, presa franceză nu l-a lăudat, reamintind spusele sale în momentul transferului la Ajaccio, când susţinea că o să rivalizeze cu Ibrahimovici pentru titlul de golgheter.

“Mutu a marcat petru Ajaccio. Mai are 14 pentru a-l ajunge pe Zlatan”, a scris ParisTeam.fr, iar statistica demonstrează că românul a şutat de 25 de ori până să puncteze. Dacă Ibrahimovici a înscris de 17 ori şi Mutu e pus la zid, impresarul FIFA, Victor Becali îl apără: “Nu poţi să te gândeşti la numărul de goluri pe care-l poate marca un jucător…Poate la un moment dat el ajută echipa fără să înscrie! Să nu uităm că e greu să joci în Franţa şi că Mutu face 34 de ani”.

Nici selecţionerul Victor Piţurcă nu mai crede în Mutu, atacantul nefiind convocat în ultimul meci al echipei naţionale din 2012, amicalul contra Belgiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite