Mutu l-a prins pe Mourinho în genunchi şi loveşte şi el: "E terminat ca antrenor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu, pe vremea când juca la Chelsea FOTO AFP
Adrian Mutu, pe vremea când juca la Chelsea FOTO AFP

Profitând de cea mai slabă perioadă din cariera de antrenor a lui Jose Mourinho, Adrian Mutu şi-a amintit că a fost dat afară de portughez de la Chelsea.

"A fost un antrenor mare în trecut, dar ca om e fals. Nu are grijă decât de el şi nu îi pasă de ce simt şi de ce gândesc jucătorii lui. Nu poţi să te duci şi să vorbeşti cu el.

Ca antrenor e terminat. Nu mai e cale de întoarcere pentru el. Cum poţi să te întorci după un sezon ca acesta

Vedeţi câţi jucători ai lui par nefericiţi. De ce? El e motivul. Nu poate vorbi cu jucătorii aşa cum ar trebui. Primul lucru pe care îl face el este să se ducă la cel mai mare jucător al echipei şi să-l enerveze.

Nu contează cine a fost, John Terry, Frank Lampard, asta face el pentru distracţie. Ăsta e modul lui de a face lucrurile şi nu se va schimba pentru nimeni", a spus Mutu pentru Mirror Fotball.

Transferat de Chelsea în vara lui 2003 de la Parma, Mutu a evoluat în primă fază pentru londonezi sub comanda lui Claudio Ranieri. Apoi, la conducerea lui Chelsea a ajuns Jose Mourinho, iar Adrian Mutu a fost dat afară de clubul londonez după ce a fost prins dopat, aminte;te dolcesport.ro. 

În acest moment, Chelsea ocupă locul 14 în Anglia, având 15 puncte după 15 meciuri, iar Jose Mourinho nu e deloc într-o poziţie prea confortabilă. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite