Moruţan, decisiv pentru Galatasaray: A marcat golul victoriei în minutul 90+11 VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Morutan

Echipa la care evoluează Cicâldăiu şi Moruţan, Galatasary Istanbul, a obţinut o victorie dramatică în deplasarea de la Rizespor, într-un meci din etapa a 8-a a campionatului din Turcia.

Duminică seara, doar Cicâldău a prins un post de titular, în timp ce Morunţan a fost doar rezervă. Oaspeţii au deschis scorul prin Mohamed (6), însă Rizerspor a întors rezultatul până la pauză prin dubla lui Pohjanpalo (18 şi 26). Tot Mohamed (75) a restabilit, după care finalul a fost unul de infarct. În minutul 87, Berkan Kutlu, fundaşul celor de la e Galat, a fost eliminat pentru un fault în careu din postura de ultim apărător, însă lovitura de la 11 metri  a fost irosită de  Fernando Boldrin, brazilianul care a jucat în trecut la Astra şi FCSB.

Fatih Terim l-a aruncat în lupta pe Moruţan în minutul 90+1, iar acesta i-a răsplătit aşteptările şi a marcat golul victoriei în minutul 11 al prelungirilor. Românul a fost găsit excelent de o pasă a lui Diagne şi a înscris simplu, cu latul, din apropierea porţii.

În urma acestui rezultat, Galatasaray ocupă locul 8 în clasament, cu 14 puncte, în timp ce Rizespor este pe ultima poziţie, cu un punct. Lider este Fenerbahce, care are 19 puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite