Mititelu solicită teste cu poligraful

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lupta încinsă pentru evitarea retrogradării între Universitatea Craiova, Poli Iaşi şi Pandurii Târgu-Jiu naşte idei trăsnite!

Ieri, formaţia patronată de Adrian Mititelu a anunţat Liga Profesionistă de Fotbal, Federaţia Română de Fotbal şi Direcţia Naţională Anticorupţie că doreşte ca unii dintre jucătorii implicaţi în meciurile care vor decide ultimele două echipe retrogradate să fie testaţi cu detectorul de minciuni!

Ştiinţa a cerut, de asemenea, ca DNA să se autosesizeze, după ce fostul impresar Ioan Becali a declarat, miercuri, că meciul Universitatea Craiova - Oţelul Galaţi va fi „un blat de zile mari".

dragomir s-a luptat cu televiziunile

Mititelu vrea ca reprezentanţi ai DNA să fie prezenţi atât la jocul Craiovei, cât şi la partidele Unirea Alba Iulia - Pandurii Târgu Jiu şi Poli Iaşi - Unirea Urziceni, importante pentru stabilirea formaţiilor ce vor ajunge în eşalonul secund. Se pare că măsura luată de LPF, ca toate cele trei meciuri care implică echipe din subsolul clasamentului să se dispute la aceeaşi oră, 16.30, nu a fost de ajuns pentru patronul Craiovei.

De fapt, nici acest lucru nu s-ar fi întâmplat fără insistenţele lui Dumitru Dragomir, întrucât televiziunile au solicitat ca partidele să fie înşirate pe un fus orar mai generos pentru a evita suprapunerea lor!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite