Mititelu îl presează pe Piţurcă să demisioneze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mititelu a ajuns să-şi dorească plecarea lui Victor Piţurcă (dreapta)
Adrian Mititelu a ajuns să-şi dorească plecarea lui Victor Piţurcă (dreapta)

Finanţatorul „juveţilor” regretă tot mai mult aducerea fostului selecţioner la Craiova. Supărat că, odată cu sosirea lui Piţi, pretenţiile financiare au crescut, însă nu s-au îmbunătăţit şi rezultatele, Mititelu e hotărât să-l determine pe manager să demisioneze!

„Nu ne mai înţelegem ca la început. Sunt dezamăgit de rezultate şi avem disensiuni legate de unii jucători şi de situaţia financiară!", a recunoscut Mititelu. El e supărat pe Piţurcă şi din cauza faptului că acesta l-a îndepărtat de echipă, dovadă fiind şi faptul că patronul a aflat că jucătorii vor participa la o petrecere de final de an cu doar o jumătate de oră înainte ca distracţia să înceapă!

L-a criticat pe Cristescu, omul lui Piţi

Conflictul mocnit dintre cei doi a consumat, ieri, un nou episod. Bossul din Bănie a lansat un atac dur la adresa preşedintelui Silvian Cristescu, un apropiat al managerului general.

„Cristescu spune numai lucruri trăsnite. A zis că Silviu Lung jr a refuzat să apere cu Dinamo, dându-se accidentat, şi că venirea fraţilor Costea la Craiova i se datorează. Nu ştie ce vorbeşte şi i-a dezinformat pe mulţi din oraş, inclusiv pe Victor Piţurcă. A adus la echipă doar jucători care ne-au costat sute de mii de euro şi pe care i-am pierdut gratis", a spus Mititelu, care a lovit automat şi în managerul clubului.

Patronul se simte singur de ceva vreme. El îl suspectează pe Piţi că urmăreşte să-i „fure" echipa, împreună cu duşmanii lui tradiţionali din oraş, Rodion Cămătaru, Doru Petrescu şi autorităţile locale! 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite