Mircea Lucescu: „N-am încălcat regulamentul, am traversat strada normal şi până la urmă tot eu sunt considerat vinovat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui Sahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune Kanal D că nu are nicio vină pentru accidentul în care a fost implicat acum o lună pe bulevardul Vasile Milea, când a lovit un tramvai.

Lucescu, care a ieşit din spital zilele trecute, a spus că „îmi pare rău că am lovit tramvaiul care staţiona. Dar voi n-aţi fost acolo, n-aţi văzut ce s-a întâmplat. Dacă ar fi fost din vina mea s-ar fi vorbit patru luni, nu o lună. Şi-au dat seama că e vina vatmanului în totalitate. Şi vedeţi că nici n-am insistat. N-am dat vina, nu fac proces".

Cu toate că în zonă sensurile de mers sunt delimitate de către o linie continuă dublă, Lucescu insistă că încercarea sa de a intra în clădirea Artifex a fost legală. „N-am încălcat regulamentul, am traversat strada în mod normal şi până la urmă tot eu sunt vinovat în toată chestia asta, că am provocat eu accidentul. Singura mea preocupare este să mă refac, pentru că am fost la un pas de moarte. Eu trebuia să mor...despre asta e vorba! Norocul meu e că m-a ajutat fizicul, şansa. În niciun caz atitudinea oamenilor care erau acolo! Dar ăştia suntem noi", a mai spus Il Luce la Kanal D.

Reacţia vatmanului

Vatmanul tramvaiului care l-a acroşat pe Lucescu a fost contactat şi el. Marian Bartoc a spus că, „Eu sunt mulţumit că a ieşit din spital, că e bine, că totul s-a terminat. Declaraţiile dânsului chiar nu mă interesează. Nu mă mai surprinde nimic. Veniţi într-un tramvai, fără să se ştie cine sunteţi. Uitaţi-vă în tramvaiul respectiv de câte ori într-o zi, noi, criminalii străzii, ferim maşini care ies la câţiva metri de noi".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite