Messi, afectat de criticile presei argentiniene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lionel Messi (stânga) a avut o nouă evoluţie modestă la naţională
Lionel Messi (stânga) a avut o nouă evoluţie modestă la naţională

Atacantul Lionel Messi, marea vedetă a echipei naţionale a Argentinei, acuză din plin şocul criticilor dure primite din partea presei din Ţara Tangoului, după evoluţiile slabe avute la Copa America.

La Copa America, "pumele" au remizat 1-1 cu Bolivia şi 0-0 cu naţionala Columbiei, Messi având evoluţii modeste, după ce, şi în trecut, el a fost acuzat că joacă mult mia slab la naţională decât la FC Barcelona.

Tatăl fotbalistului i-a luat apărarea lui Lionel, spunând că fiul său se simte foarte rău după atacurile din presă.

"Leo nu se simte deloc bine! Exista prea multa invidie la lot, el nu poate sa care echipa in spate. Oamenii sunt liberi sa zica ce vor, dar presa greseste cel mai mult. Creeaza situatii la care nimeni nu se gandeste. Arunca benzina pe foc! Presa din Argentina poate sa critice, normal, cand echipa joaca rau, dar ar trebui sa fie aproape de echipa asta, care e si a lor, a noastra. Exista prea multa invidie la lot. Se tot vorbeste ca n-a cantat imnul. Asta depinde de fiecare, de personalitatea fiecaruia. E prima oara cand ies in presa, pentru ca nu mai pot. Leo se simte rau pentru ca a fost un soc pentru el. Cand a ajuns in tara, oamenii s-au purtat asa frumos cu el, iar acum dau in el toti", a spus tatal lui Messi la postul "Radio 10".

Jorge Messi, spune că fiul său nu poate fi comparat cu Diego Armando Maradona, deşi mulţi îl văr pe starul Barcelonei un urmaş al lui "El Pibe D'Oro": "Cu Maradona nu se compara nimeni! Leo merge pe drumul lui. Nu poate sa care singur echipa dupa el. Asta ar trebui sa fie o insulta la adresa colegilor lui? Fiul meu are un alt tip de caracter. E puternic, desi NIMENI nu stie. Diego nu se aseamana la caracter cu Leo. Cei de la nationala nu pricep asta: una e Barcelona, alta e sa joci la Copa America, in Argentina, unde presiunea este imensa!".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite