Melinda Geiger, cea mai bună jucătoare de la HCM Baia Mare, deşi joacă la Oltchim

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Handbalista Melinda Geiger a fost declarată cea mai bună jucătoare a echipei HCM Ştiinţa Baia Mare, în anul 2010, deşi s-a transferat la campioana Oltchim Râmnicu Vâlcea în urmă cu două luni.

Conducerea clubului băimărean a anunţat, sâmbătă, lista celor mai bune cinci handbaliste în anul 2010, pe locul I aflându-se interul dreapta Melinda Geiger. Componentă a naţionalei României, cu care se află la Campionatul European din Danemarca şi Norvegia, Geiger a ocupat locul I în ierarhia fostului său club datorită performanţelor individuale obţinute până în 5 octombrie, când s-a transferat la Oltchim: cea mai bună jucătoare la Campionatul Mondial Universitar din Ungaria şi locul II în clasamentul golgeterilor (medalie de argint, cu echipa României), câştigarea Cupei Mondiale, cu naţionala, locul 3 în topul golgeterilor Cupei EHF (59 goluri), dar şi în Liga Naţională.

Pe următoarele patru locuri s-au clasat jucătoarele Jenica Rudics, Claudia Cetăţeanu, Carmen Buceschi şi Lavinia Dobromir.

Topul celor mai bune cinci jucătoare ale echipei băimărene este stabilit în urma voturilor membrilor Consiliului Director şi al conducerii tehnice.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite