Meci nebun la revenirea lui Tătăruşanu la AC Milan: Echipa sa a învins Verona, de la 0-2! Ce scriu italienii despre român

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tatarusanu

Fostul jucător al echipei naţionale a profitat de accidentarea titularului de drept şi a revenit, sâmbătă seara, în echipa de start a celor de la AC Milan, în meciul cu Verona, din etapa a opta a campionatului Italiei

Cu Ciprian Tătăruşanu între buturi, gazdele au avut o primă repriză de coşmar şi au intrat la pauză cu un deficit de două goluri. Caprari (7) a deschis scorul după o ieşiere greşită la ofsaid a milanezilor, iar Barak (24) a dublat avantajul dintr-o lovitură de la 11 metri, portarul român neavând vină la niciunul dintre goluri.

Milan a revenit în repriza a doua şi s-a impus datorită golurilor lui Giroud ’59, Kessie ’76 (penalti) şi Gunter ’78 (autogol)

Prestaţia românului a fost lăudată de antrenorul celor de la Milan, Stefano Pioli, care îl consideră pe Ciprian un profesionist şi un jucător de valoare. "Nimeni nu a avut vreodată îndoieli cu privire la calitatea, seriozitatea şi profesionalismul său. Nu este uşor să stai pe bancă şi să nu joci niciodată. El a fost întotdeauna de mare ajutor, apreciat de mine şi de toată lumea", a spus Stefano Pioli la finalul meciului, conform digisport.ro.

Şi presa din Italia a apreciat jocul lui Tătăruşanu din meciul cu Verona, acesta primind nota 6 din partea Gazetta dello Sport şi Corriere della Serra. 

"Nu e plăcut la vedere, dar este eficient, obişnuiţi-vă cu asta, a demonstrat că este un portar mai degrabă de substanţă, decât de stil" a scris Gazetta dello Sport

În urma acestei victorii, Milan a trecut pe primul loc în clasament, cu 22 de puncte, cu unul mai mult decât Napoli, care are un meci mai puţin jucat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite