Meci de 20.000 de euro!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiecare titular al clujenilor va încasa o sumă fabuloasă dacă CFR bate astăzi formaţia lui Sabău şi mai face un pas important spre câştigarea campionatului. Conducătorii CFR-ului vor să le dea jucătorilor cea mai mare primă din istorie pentru un meci de Liga I! 20.000 de euro e suma pe care fiecare titular o poate încasa dacă ardelenii înving diseară. 

Cu opt puncte avans faţă de echipa lui Ioan Ovidiu Sabău şi cu un moral excelent după calificarea în finala Cupei României, clujenii nu concep să facă paşi greşiţi în Banat.

Ceferiştii ştiu că o eventuală victorie contra formaţiei de pe Bega le-ar spori şansele să devină campioni în acest sezon, cu atât mai mult cu cât le-ar mai rămâne de jucat doar un derby, cel cu Vaslui. În rest, cinci partide cu formaţii care se bat să evite retrogradarea: Unirea Alba Iulia, Astra Ploieşti, Internaţional Curtea de Argeş şi Ceahlăul Piatra Neamţ.

Dincolo de asta, „vişiniii" sunt conştienţi că trei puncte la Timişoara le-ar aduce un bonus important. „Noi nu-i anunţăm pe jucători înainte de meciuri pe ce prime joacă, ci după, iar ei ştiu asta. Aşa am făcut şi cu Rapid, când le-am dat o primă frumuşică. Cu Timişoara o să fie o sumă colosală", a mărturisit pentru „Adevărul" preşedintele din Gruia, Iuliu Mureşan.

Trei puncte diseară pot fi răsplătite cu câte 20.000 de euro pentru fiecare titular, cel mai mare bonus oferit de ardeleni pentru un singur joc de Liga I! Partida cu Timişoara, deşi foarte importantă, nu le dă deloc bătăi de cap conducătorilor CFR-ului. „Dacă ne facem jocul, nu are cum să ne învingă cineva. Nu mi-e frică de Timişoara, de arbitraj, de nimic! Am încredere în Mandorlini şi în echipă", a precizat Mureşan. 

Pe scurt...

Fotbaliştii clujeni au fost nevoiţi să se deplaseze la Timişoara cu autocarul, din cauza norului de cenuşă toate avioanele având interdicţie de a decola.

Şi Augustus Constantin, arbitrul meciului, a plecat cu maşina personală, deşi îşi cumpărase bilet de avion pentru Timişoara.

Italianul De Zerbi se află pentru prima oară în lot pentru un meci de campionat. Mijlocaşul, refăcut după o accidentare care l-a ţinut departe de gazon mai bine de o lună, s-a antrenat ieri normal, dar nu va fi folosit din primul minut de Mandorlini.

Indisponibil diseară din cauza accidentării suferite la Bistriţa, Yssou Kone crede că meciul reprezintă o finală pentru CFR. „Presiunea e la Timişoara, nu la noi. Dacă batem, suntem aproape campioni", a spus atacantul.

Venit din Serie A, fundaşul Felice Piccolo spune că se simte bine în Liga I:"Este mult mai puţin stres decât în Italia. Acolo e altă presiune, e altă mentalitate", a spus acesta.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite