Mark Wotte: „Respect Braşovul, dar suntem obligaţi să învingem“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mark Wotte
Mark Wotte

Antrenorul formaţiei Universitatea Craiova, Mark Wotte, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că este sigur că echipa sa va obţine victoria în partida cu FC Braşov, pe care gruparea olteană o va disputa pe teren propriu, în etapa a XXI-a a Ligii I.

Respect Braşovul, pentru că e o echipă foarte bună. Coman, Ilyes, Roman, Zaharia, Landauri şi ceilalţi formeză un grup foarte bun. Au o apărare redutabilă şi o forţă de atac pe măsură. I-am urmărit foarte atent pe dvd-uri. Am o singură dilemă, dacă Savici va juca sau nu din primul minut. Noi însă avem nevoie de victorie şi sunt sigur că o vom obţine.

Sper ca suporterii să fie alături de noi, pentru că avem nevoie de ei şi nu vrem să fim abandonaţi la nevoie. Am luat un punct mare de moral la meciul cu Pandurii. Sperăm să avem aceiaşi mentalitate din meciul cu Pandurii, sunt convins că putem face mult mai mult. Am avut discuţii şi cu atacanţii şi cred că au înţeles ce vreau de la ei", a spus Wotte.

Florin Costea este apt

Tehnicianul a prezentat situaţia jucătorilor care vor putea să evolueze în partida cu FC Braşov: „Costea este bine, poate juca. El de fapt era refăcut şi la meciul cu Pandurii, dar nu se antrenase trei zile înainte din cauza răcelii şi nu puteam juca în 10 oameni şi jumătate.

În ceea ce îl priveşte pe Trică, el este un jucător foarte bun, dar se află la final de carieră, iar meciul de la Târgu Jiu a fost mai mult o luptă surdă, decât un joc de fotbal. Eu vreau să joace în fiecare meci, iar în partea a doua ne este foarte util pe final. Îl respect foarte mult şi avem nevoie de experienţa lui. Vom face ceva schimbări în echipă, fiind şi forţaţi de absenţa lui Bărboianu".

Dilevski: „Trebuie să ne facem jocul nostru"

Mark Wotte a afirmat că demisia sa în cazul unei înfrângeri în partida cu FC Braşov nu este o soluţie, precizând că va continua să antreneze pe Universitatea Craiova. „Avem nevoie de victorie şi nu ne avantajează alt rezultat. Formăm un grup bun şi unit şi nu merităm să fim în această situaţie.

Primele trei etape au fost unele ciudate. Mereu s-a întâmplat câte ceva. Sperăm să nu mai avem parte de asemenea probleme. Vrem să fim arbitraţi corect. Nu voi renunţa nici în cazul unui eşec. Nu iau în calcul o înfrângere. Demisia mea nu este cea mai bună soluţie", a spus Wotte.

Mijlocaşul Spase Dilevski a declarat că în cazul în care Universitatea Craiova îşi va face jocul obişnuit poate învinge orice ochipă. „Nu ne interesează Braşovul. Contează ca noi să ne facem jocul nostru. Putem bate pe oricine dacă vom fi suficient de concentraţi.

Nu mă simt singur la Craiova după plecarea conaţionalilor mei. Am venit aici să joc fotbal, nu la distracţie. Mă simt bine şi vreau să joc cât mai bine, să ajut echipa să iasă din această situaţie", a spus Spase Dilevski.

Partida Universitatea Craiova - FC Braşov se va disputa sâmbătă, de la ora 15.00, pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin, în etapa a XXI-a a Ligii I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite