Mama lui Emiliano Sala: "Cardiff City să plătească suma de transfer!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sala

Mama fotbalistului Emiliano Sala, decedat în urma unui accident aviatic în luna iauarie, a declarat pentru L'Equipe că britanicii de la Cardiff CIty ar trebui să plătească suma transferului fiului său, de la Nantes.

"Ar fi fost cu totul altceva dacă fiul meu nu apuca să semneze. Dar şi-a pus semnătura pe contract în faţa presei, de faţă cu toată lumea. Aşa că ar trebui să plătească. E de înţeles că vor şi ei să investigheze accidentul, pentru a afla exact ce s-a întâmplat, dar trebuie să îşi respecte cuvântul. Semnătura nu poate fi anulată de pe contract", a declarat mama lui Emiliano Sala, pentru L'Equipe.

Cardiff nu a plătit încă vreun euro pentru transfer şi nici nu pare să aibă de gând să facă acest lucru în viitorul apropriat. O primă chichiţă avocăţească prin care ar putea eluda plata sumei de transfer a fost generată de avocaţii Premier League. Aceştia au informat gruparea din Cardiff că ar fi nişte probleme cu actele de transfer ale atacantului argentianian, contractul semnat de către Emiliano Sala nefiind conform cu regulamentului ligii. De asemenea, presa britanică scrie că gruparea din Cardiff se poate lega şi de faptul că pilotul avionului prăbuşit, Dave Ibbotson, nu avea licenţă pentru transportul de pasageri şi ar putea acţiona în judecată clubul francez pentru neglijenţă.

Clubul Cardiff City a refuzat să plătească prima şansă de 6 milioane de euro din transferul lui Sala, care se ridică la 17 milioane de euro. iar Nantes a reclamat deja clubul galez la FIFA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite