Mai întâi, i s-a spus „magicianul“, acum a primit un premiu inedit: Sânmărtean, „Bateria fotbalului românesc“

Mai întâi, i s-a spus „magicianul“, acum a primit un premiu inedit: Sânmărtean, „Bateria fotbalului românesc“

Lucian Sânmărtean

Ionuţ Badea, unul dintre asistenţii selecţionerului Anghel Iordănescu, l-a comparat pe mijlocaşul Stelei cu celebrul Harry Houdini. Finalul anului i-a adus fotbalistului de 34 de ani şi un alt titlu inedit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Compania bistriţeană ROMBAT l-a premiat pe Lucian Sânmărtean, cel mai bun jucător de fotbal din România în 2014, cu trofeul „Bateria fotbalului românesc“. Acesta simbolizează energia pe care jucătorul a transmis-o prin sport; în plus, fotbalistul a primit baterii pe viaţă din partea ROMBAT.
 
În cadrul unui eveniment festiv organizat de Primăria Municipiului Bistriţa în care Lucian Sânmărtean a primit titlul de „Cetăţean de Onoare“ al oraşului Bistriţa, fotbalistul a mai primit o distincţie şi de la compania ROMBAT. Eduard Croitoru, Directorul de Marketing şi Vânzări al ROMBAT, i-a înmânat un trofeu care să-i amintească jucătorului că în 2014 a fost ca o baterie pentru fotbalul românesc: în toate competiţiile în care a evoluat a fost o sursă de energie şi inspiraţie pentru coechipieri.
 
Sânmărtean şi-a pus amprenta în evoluţia celui mai important club din România, Steaua, şi a ajutat echipa să câştige Liga I în sezonul 2013-2014.
 
Pasele inteligente, viteza de reacţie şi şuturile spectaculoase sunt doar câteva dintre calităţile care l-au recomandat pe Lucian Sânmărtean drept un jucător de bază în echipa naţională de fotbal a României, unde evoluţiile bistriţeanului au ajutat la un parcurs excelent în preliminariile Euro 2016.
 
„Încă de la începutul anului am urmărit cu plăcere meciurile lui Lucian Sânmărtean şi ne-am bucurat alături de toţi bistriţenii de reuşitele sale spectaculoase. La fel ca ROMBAT, Lucian e un produs 100% bistriţean care a reprezentat România cu mândrie în toate meciurile din acest sezon. Din acest motiv îi oferim acest trofeu şi baterii ROMBAT pe viaţă“, a declarat Eduard Croitoru, Directorul de Marketing şi Vânzări al ROMBAT.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: