LPF a stabilit când se joacă Astra - Universitatea Craiova şi FCSB - CFR Cluj. Ce se întâmplă cu situaţia de la Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce mai multe cazuri de Covid-19 au fost depistate la echipele din Liga I, ceea ce a dus la amânarea mai multor partide, joi seara, LPF a decis ca Universitatea Craiova şi CFR Cluj să dispute vineri meciurile din penultima etapă a play-off-ului

Oltenii vor juca partida cu Astra Giurgiu, vineri, de la ora 18:45, FCSB şi CFR Cluj urmând să se întâlnească pe Arena Naţională, de la ora 21:45.

Pentru ca meciul dintre Astra şi Universitatea Craiova să se poată juca este nevoie ca retestările pentru noul coronavirus ale fotbaliştilor de la Giurgiu să fie toate negative. 

Pe 3 august, în ultima etapă a play-off-ului, Universitatea Craiova şi CFR Cluj se vor întâlni în meci direct, pe stadionul "Ion Oblemenco". 

Adunarea Generală a LPF de astăzi a luat în calcul şi situaţia echipei Dinamo, formaţie care ar trebui să joace 7 meciuri în 18 zile. Secretarul general al LPF, Justin Ştefan, a explicat cu au decurs discuţiile. 

"Am discutat câteva aspecte care ţin de continuarea activităţii, situaţia clubului Dinamo Bucureşti, am stabilit împreună că obiectivul nostru rămâne să disputăm toate cele 268 de jocuri programate conform programului iniţial şi înţelegerii cu partenerii media. Asta înseamnă că pentru a putea juca toate meciurile echipei Dinamo este nevoie de extinderea termenului de finalizare a play-out-ului la data de 18 august 2020, urmând ca meciul de baraj să se joace pe data de 21 august. Vom înainta această propunere către FRF, decizia finală aparţine Comitetului Executiv sau de Urgenţă al FRF. Vom vedea ce decizie vor lua cu privire la acest aspect", a declarat oficialul LPF

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite