Lorena Balaci, dezvăluire incredibilă: „Tatăl meu şi-a presimţit moartea!“. Cum a decurs ultimul dialog purtat la telefon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiica cea mare a fostului internaţional a povestit ce i-a spus Ilie Balaci cu 48 de ore înaintea tragediei de duminică.

Lorena Balaci a fost cel mai vizibil membru al familiei, după dispariţia fostului internaţional, ea ţinând un discurs emoţionant la înmormântarea tatălui ei. 

Mai mult, aceasta a criticat vehement ministrul Sănătăţii pentru ancheta derulată după tragedia de duminică.

Ca o ironie a sorţii, cu o zi înainte de decesul lui Ilie Balaci, Lorena a fost invitată la o emisiune difuzată de Digi Sport în care a precizat că tatăl ei se simte foarte bine. Acum însă, într-un interviu pentru ziarul „Libertatea“, ea a spus că Ilie Balaci şi-a presimţit moartea.

Ce a povestit Lorena Balaci?

*Cred că şi-a presimţit moartea. Îi spunea mamei că va muri de tânăr. La înmormântare, impresarul Florin Manea, fiul lui Nae Manea, mi-a spus că luni, deci cu mai puţin de o săptămână înaintea morţii, l-a sunat tata şi i-a spus: <<Îmi e aşa dor de Năică>>. Aşa îi zicea lui Nae Manea…

*Singura certitudine a vieţii este moartea! Vă fac o mărturirise: Când o să mor, vreau să mor ca tata! O moarte frumoasă, fără suferinţă.

*Vorbeam la două zile. Vineri seară, pe la 22.30, l-am sunat. I-am povestit ce am făcut, chestii de familie. Mi-a răspuns: <<Fă, nebuno, nu mă mai suna noaptea, că mă sperii!>>. El, care oricum nu se culca devreme. 

*Apoi, sâmbătă seara, pe la 22.25, m-am uitat intenţionat la ceas, am vrut să-l sun, dar m-am răzgândit. Zic: <<L-am speriat aseară, n-o mai fac şi acum!>>.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite