Liverpool, ca în „Vestul Sălbatic“: autocarul lui Real Madrid, atacat de fanii „cormoranilor“ VIDEO

Liverpool, ca în „Vestul Sălbatic“: autocarul lui Real Madrid, atacat de fanii „cormoranilor“ VIDEO

Autocarul în care se aflau jucătorii şi persoane din staff-ului clubului Real Madrid a fost atacat cu pietre de fanii lui Liverpool, pe drumul dintre hotel şi stadionul Anfield.

Ştiri pe aceeaşi temă

Miercuri seara, suporterii englezi au aşteptat echipa spaniolă cu torţe şi au aruncat cu diverse obiecte în autocar, chiar în apropierea arenei unde urma să aibă loc menşa retur dintre Liveropol şi Real Madrid, a anunţat marca.com. 
 
Conform sursei citate, cel puţin o un geam al autocarului a fost spart, însă niciun membr al delegaţiei spaniole nu a fost rănit.
 
Clubul Liverpool a condamnat "comportamentul inacceptabil şi ruşinos” al "câtorva persoane", după ce autocarul echipei Real Madrid s-a ales cu un geam spart când a ajuns miercuri la Stadionul Anfield, potrivit BBC, citat de news.ro. "Condamnăm acţiunile care au dus la deteriorarea autocarului echipei Real Madrid în timpul sosirii sale la Anfield, în această seară. Este un comportament total inacceptabil şi ruşinos al câtorva persoane. Ne cerem scuze sincer vizitatorilor noştri pentru orice suferinţă cauzată. Vom lucra împreună cu poliţia din Merseyside pentru a stabili faptele şi pentru a-i identifica pe cei responsabili", a decalrat un purtător de cuvânt al clubului Liverpool. 
 
Meciul retur dintre Liverool şi Real Medrid a început la ora 22.00. Madrilenii s-au impus în prima manşă cu 3-1. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările