La Rapid ca la nebuni: Moraru a zis că pleacă de la echipă, dar soţia lui susţine altceva. Care e varianta fanilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Violeta Moraru (stânga), alături de soţul ei. FOTO: Sportpictures.eu
Violeta Moraru (stânga), alături de soţul ei. FOTO: Sportpictures.eu

Giuleştenii sunt pe primul loc în Seria I a ligii secunde, având şase victorii în şapte etape. Cu toate acestea, clubul stă pe un butoi cu pulbere.

După victoria de sâmbătă, la Brăila, huliganii din galeria Rapidului s-au comportat ca-n Vestul Sălbatic, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Incidentele de la Brăila l-au îndemnat pe finanţatorul giuleştenilor, Valerii Moraru, să vorbească despre iminenta sa plecare de la club: „Cedez acţiunile la primul doritor care va veni. Dacă nu vine nimeni, le dau suporterilor“.

La o zi după acest episod, soţia lui Valerii Moraru, Violeta, a vorbit pentru gsp.ro şi a insistat că familia Moraru nu va renunţa la Rapid.

Ce a spus?

„Valerii e foarte supărat, dar nu vom renunţa! Nu ne speriem din atât. Suporterii au văzut că el nu mai vine la meciuri şi au început să fie violenţi cu mine, sperând că vom ceda într-un final presiunilor şi vom face ca ei. Nu vor obţine nimic de la noi. Fac tot felul de mizerii de acest gen. Anul trecut, au aruncat cu petarde şi noi am plătit 100.000 de euro amenzi, bani ce puteau intra în club. Nu ne-a cerut nimeni direct bani, dar diverse persoane ne-au spus că problemele cu galeria se pot rezolva într-un anumit fel. Înţelegeţi voi ce vreau să spun. Numai că noi nu suntem de acord cu aşa ceva!“, a spus Violeta Moraru.

Fanii neagă orice conflict

Potrivit Digi Sport, pe pagina de facebook a rapidiştilor din Tribuna a II-a a apărut o variantă diferită faţă de cea povestită de familia Moraru în ceea ce priveşte incidentele de la Brăila.

„Despre ce vorbim? La ieşirea de la T2, băieţii, 15 persoane, s-au oprit să cânte o melodie în cinstea victoriei care ne-a adus pe primul loc. Doamna Moraru era în maşină, ieşea din parcare. Băieţii nu s-au dat la o parte din faţa porţii, continuând să cânte şi să se bucure. Doamna nu a putut să părăsească parcarea şi a rămas în maşină. Niciun băiat nu i-a adresat niciun cuvânt. Nimeni nu a agresat-o verbal sau fizic. Nici nu se uitau la ea. Toţi erau într-o <<horă>> în care cântau neîncetat în faţa maşinii. Până au apărut domniile lor, jandarmii, şi au început să-i bruscheze pe băieţi. ATÂT. Acesta este <<marele atac>>“, e varianta fanilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite