Krejcikova a luat bani cu lopata: Cu ce sumă pleacă de la French Open, după ce a făcut „dubla“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Krejcikova

În doar două săptămâni, cehoaica de 25 de ani a strâns jumatate din câştigurile ei din tenis din ultimii şapte ani, de când şi-a făcut debutul în circuitul WTA.

Barbora Krejcikova a ajuns la French Open 2021 de pe locul 33 în lume, cu doar un titlu WTA în palmares (cucerit exact înainte de Roland Garros, la Strasbourg) şi pleacă de la Paris cu alt statut!

În primul rând, în noul clasament WTA, care va fi publicat, astăzi, Krejcikova va ajunge pe 15, aceasta fiind cea mai bună clasare din cariera ei de până acum. 

Apoi, parcursul de la French Open 2021 a fost o veritabilă lovitură financiară pentru Barbora. Pentru că, la o zi după victoria din proba de simplu, care i-a adus un cec de 1,4 milioane de euro, Krejcikova s-a impus şi la dublu, de această dată, alături de o altă cehoaică, Katerina Siniakova. Cu acest prilej, Barbora a repetat o performanţă nemaiîntâlnită, la Paris, de două decenii, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Per total, Krejcikova a plecat de la French Open 2021 cu 1,522,147 de euro! La cecul luat pentru victoria de la simplu s-a adăugat şi cel pentru triumful la dublu. Aici, Barbora a împărţit suma de 244.295 de euro cu Siniakova. 

Potrivit datelor oficiale furnizate de WTA aici, înainte de startul French Open 2021, Krejcikova strânsese un total de 3,585,129 de dolari americani din tenis (aproximativ 2,961,000 de euro).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite