VIDEO Keşeru, „dublă“ într-un meci de infarct: a fost cel mai bun jucător de pe teren, dar a tremurat serios pe final

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Keşeru
Claudiu Keşeru

Fostul stelist a avut nevoie de doar două meciuri pentru a se adapta la stilul de joc al celor de la Al-Gharafa. Dacă etapa trecută, internaţionalul român a marcat unul din cele trei goluri ale echipei sale, miercuri, el a fost omul decisiv pentru Al-Gharafa.

Claudiu Keşeru are patru meciuri şi trei goluri la noua sa echipă. Şi asta după ce, în primele sale două apariţii la Al-Gharafa, atacantul de 28 de ani n-a înscris. A spart gheaţa, vinerea trecută, în faţa celor de la Al-Khor, trupa pregătită de Ladislau Boloni. Atunci, a punctat o dată în victoria formaţiei sale, scor 3-1.

Miercuri, Keşeru a fost într-o formă şi mai bună şi a rămas pe teren şi pe toată durata jocului. Al-Gharafa a întâlnit Al-Shahaniya în deplasare şi „dubla“ lui Keşeru (22 şi 51) anunţa o victorie lejeră pentru oaspeţi. 

Finalul partidei a fost însă unul nebun: gazdele au egalat în două minute, dar scorul a rămas 2-2 doar 120 de secunde! Moayed Hasan a punctat pentru 3-2 şi a adus victoria celor de la Al-Gharafa. Formaţia din Doha a urcat pe locul 5 cu 33 de puncte. Lider e Lekhwiya cu 49 de puncte. 

De la venirea lui Keşeru, Al-Gharafa are trei victorii şi o remiză în campionat. Înainte de sosirea românului, echipa bifase cinci înfrângeri consecutive.

VEZI GOLURILE MECIULUI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite