Jurnaliştii englezi surprind: „Steaua e favorită la câştigarea Europa League“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După victoria cu Chelsea, Steaua şi-a câştigat respectul în Anglia FOTO Răzvan Păsărică
După victoria cu Chelsea, Steaua şi-a câştigat respectul în Anglia FOTO Răzvan Păsărică

Gazetarii din Anglia sunt precauţi când vine vorba despre şansele lui Chelsea de a elimina pe Steaua din Europa League. După victoria roş-albaştrilor de la Bucureşti, presa britanică o vede pe Steaua drept favorită la câştigarea trofeului în acest sezon.

Ziariştii englezi nu mai sunt atât de siguri că Chelsea poate trece de Steaua. Înfrângerea londonezilor de la Bucureşti i-a convins pe jurnalişti că forţa echipei lui Laurenţiu Reghecampf este uriaşă, motiv pentru care roş-albaştrii sunt creditaţi cu mari şanse pentru câştigarea trofeului.

„Steaua se află într-o formă teribilă în acest sezon şi este aproape campioana României, având un avans de 12 puncte în faţa principalei urmăritoare, Astra Giurgiu. Acest succes a fost dublat în Europa League, acolo unde românii au câştigat o grupă cu Stuttgart, Copenhaga şi Molde, au eliminat Ajaxul şi au câştigat manşa tur cu Chelsea. Steaua poate să meargă până la capăt în acest sezon european”, scrie The Sport Campus.

„Steaua a câştigat ultimele cinci partide şi, chiar dacă joacă în deplasare, este capabilă să învingă Chelsea, aşa cum a demonstrat în meciul tur. Românii au câştigat Liga Campionilor în 1986 şi, după ce au eliminat Ajaxul şi au au câştigat cu Chelsea, sunt unii dintre favoriţii la câştigarea Europa League în acest sezon“, mai notează sursa citată.

Duelul Chelsea – Steaua va începe joi la ora 22.05 şi va fi transmis de Pro Tv, DigiSport 1 şi Dolce Sport. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite