Josep Guardiola o va înfrunta Barcelona. Bayern München are programat în vară un meci cu echipa catalanilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În primele partide pe care le va disputa ca antrenor la Bayern München, Josep Guardiola o va întâlni pe fosta sa echipă, FC Barcelona.

Confruntarea dintre cele două formaţii este programată pe data de 24 iulie, la München şi va fi în scop caritabil, astfel încât toate încasările vor fi donate unor fundaţii umanitare. Trofeul pus în joc, Cupa Uli Hoeness, se va acorda în onoarea fostului mare jucător şi actual preşedinte al clubului bavarez. 

Josep Guardiola o va prelua în vară pe Bayern München, după ce a antrenat-o până în anul 2012 pe FC Barcelona, cu care a cucerit 14 trofee în patru ani: trei titluri de Primera División, două Cupe ale Regelui, trei Supercupe ale Spaniei, două Ligi ale Campionilor, două Supercupe ale Europei şi două Campionate Mondiale ale Cluburilor.

Vrea un jucător emblematic de la Borussia Dortmund

Guardiola îşi face deja calculele pentru echipa cu care va aborda sezonul viitorul de Bundesliga. Tehnicianul este interesat de serviciile atacantului Borussiei Dortmund, Robert Lewandowski, care mai are contract până în vară. În vârstă de 24 de ani, polonezul a fost reţinut în declaraţii: „Nu vreau să comentez acest subiect. Vom discuta despre aceasta după ultimul meci al sezonului“. 

Pe de altă parte, directorul executiv al lui Dortmund, Hans-Joachim Watzke a comentat subiectul pentru „The Sun“: „Dacă Robert vrea să plece la alt club, ne vom aşeza la o masă şi vom dicuta despre eventualele oferte, pentru că avem o relaţie ideală“. Lewandowski a marcat de 13 ori în acest campionat şi este cotat de transfermakt.de la 28 de milioane de euro.

Bayern e lider în Bundesliga, fiind urmată la 12 puncte distanţă de Borrusia. Viitoarea echipă a lui Guardiola o va înfrunta pe Arsenal în faza optimilor Champions League pe 19 februarie în deplasare şi pe 13 martie acasă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite