Ioan Becali: „Lupescu are o mamă beţivă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Becali şi  Ionuţ Lupescu
Ioan Becali şi Ionuţ Lupescu

Pe lângă selecţionerul Răzvan Lucescu, Ioan Becali şi-a mai găsit un duşman în sânul Federaţiei Române de Fotbal: directorul general Ionuţ Lupescu.

Totul a pornit de la o declaraţie a „Kaiserului", care a taxat astfel criticile formulate de Giovani după meciul cu Israel. „Părerile critice venite din partea lui Mircea Lucescu, Cornel Dinu, oameni de fotbal, nu mă deranjează pentru că sunt pertinente şi la obiect. Dar văd că imediat ies «Fraţii Dinamită», care încearcă să impună jucători, pentru că ai lor n-au fost selecţionaţi", a spus Lupescu.

Replica lui Ioan Becali nu s-a lăsat prea mult aşteptată: „A spus Lupescu că suntem «Fraţii Dinamită»? Atunci pot să mă iau şi eu de tac'su ăla prost, care e un maimuţoi, dar şi de beţiva de mă-sa, care joacă tot timpul în cazinouri. Să nu mă supere Lupescu, că am ce spune despre el". Tatăl lui Ionuţ Lupescu, Niculae Lupescu a jucat la CM din 1970 şi a luat titlul cu Rapid în ‘67.

Ulterior, fostul impresar a mai făcut o trimitere la adresa fostului mijlocaş al naţionalei din anii '90: „Văd că au putut cei de la Federaţie să schimbe galbenul care ne-a adus atâtea bucurii la naţională, galbenul pe care atunci când îl vedeam răsărea soarele. Pentru ce? Pentru că cineva din FRF a luat 40.000 de euro? De ce nu se sesizează DNA-ul, aşa cum a făcut-o în cazul meu?!".

Lupescu îl „înţeapă" şi pe Marica

Ionuţ Lupescu este de părere că atacantul Ciprian Marica ar trebui să se preocupe mai puţin de blogul pe care îl deţine şi mai mult de antrenamente şi de meciuri. „Între Marica şi Răzvan nu e absolut nicio problemă. Singura problemă e că Marica are timp mai mult de bloguri decât de meciuri. Dacă ai timp de bloguri, înseamnă că ori nu te antrenezi cât trebuie, ori nu joci cât trebuie", a declarat directorul general al FRF.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite