Imagini noi de la petrecerea Simonei Halep: în curtea vilei, la piscină, două rochii elegante şi o masă superb aranjată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep şi Dimciu Halep, vărul ei. În spate se vede masa, care îşi aştepta invitaţii. foto: Instagram
Simona Halep şi Dimciu Halep, vărul ei. În spate se vede masa, care îşi aştepta invitaţii. foto: Instagram

Simona Halep şi logodnicul ei Toni Iuruc au organizat vineri o petrecerea chiar la vila din Snagov a sportivei. Rude, prieteni, familie şi mai puţin persoane publice au petrecut la fericitul eveniment despre care presa sportivă a scris că ar fi avut loc pentru a celebra cununia dintre cei doi.

După doi ani de iubire şi, la o lună de când au anunţat logodna, Simona Halep (29 de ani) şi Toni Iuruc (42 de ani) au organizat o super petrecere chiar la ei acasă. Locul este, de fapt, o adevărată "fortăreaţă", situată foarte aproape de Complexul Olimpic de la Izvorani. Invitaţii s-au bucurat de intimitate, iar decorul a fost perfect pentru o petrecere de vară. Piscina a fost punctul de atracţie, dar şi masa superb aranjată, în linie dreaptă, pe care au fost puse sfeşnice de cristal, flori albe şi o faţă de masă verde, ca iarba de la Wimbledon.

Simona Halep, petrecere la piscină

Simona Halep a afişat la petrecerea ei cel mai de preţ accesoriu: zâmbetul ei, însă şi ţinutele au pus-o în valoare. În prima parte a zilei a purtat o rochie roşie, vaporoasă, cu mâneci asimetrice, şi sandale nude, cu toc înalt, iar după lăsarea întunericului, aşa cum se vede în imagine, Simo s-a schimbat într-o rochie cu imprimeu auriu, de data aceasta, cu mâneci lungi. Mirele Toni Iuruc a avut un sacou negru şi cămaşă albă.

nunta halep

Citeşte continuarea şi vezi mai multe imagini pe click.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite