Ilie Năstase a dat de pământ cu Andre Agassi: „A furat. Nu e un campion“. „Nasty“ cere un „Caz Armstrong“ în tenis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dezvăluirile făcute în cartea autobiografică a unui jucător uriaş pentru istoria sportului alb l-au scos din sărite pe „Nasty“.

Andre Agassi şi-a câştigat locul în „Hall Of Fame“ al tenisului, fiind unul dintre cei şase jucători care au reuşit să cucerească toate cele patru turnee de Grand Slam.

Cu toate acestea, el a căzut în dizgraţia multora, după ce a recunoscut în cartea sa autobiografică faptul că s-a dopat, atunci când era sportiv.

Într-un interviu acordat pentru site-ul calcioweb.eu şi preluat de gsp.ro, Ilie Năstase l-a criticat dur pe Agassi şi a spus că el ar trebui să aibă soarta lui Lance Armstrong căruia i s-au retras toate titlurile câştigate în ciclism. 

„Nu sunt de acord cu ceea ce-a făcut Agassi. Trebuia s-o spună atunci când a făcut-o, nu acum. E o situaţie negativă pentru tenis. Nu e drept ca el să dezvăluie lucrurile astea după ce s-a retras. A câştigat atâtea turnee şi a recunoscut abia după. Dacă eram în locul celor de la Federaţia Internaţională de Tenis i-aş fi retras toate trofeele. Dacă e la fel ca Armstrong? E un sportiv care a furat. E uşor să recunoşti după. Nu e corect ceea ce-a făcut Agassi. Păcat, pentru că mi-a placut cum a jucat, dar dacă furi nu esti un campion“, a spus Năstase. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite