Ieri juca în naţionala României şi în Liga Campionilor, iar astăzi zace după gratii, condamnat definitiv pentru omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Pădureţu
Răzvan Pădureţu

Magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti l-au condamnat zilele trecute la trei ani şi două luni de închisoare cu executare pe un fost internaţional român, câştigător de trei ori a Ligii I.

Este vorba de Răzvan Pădureţu, 36 de ani, care a fost găsit vinovat de comiterea infracţiunii de ucidere din culpă, după ce, în septembrie 2014, a comis un accident de circulaţie soldat cu moartea unui bărbat de 44 de ani. Accidentul s-a produs în cartierul Berceni, din Bucureşti. Iniţial, Pădureţu a fugit de la locul accidentului, dar ulterior el a fost identificat, reţinut şi, în cele din urmă, plasat sub control judiciar.

Pădureţu a continuat să joace fotbal, ultima dată activând în tricoul formaţiei Metalul Reşiţa, în turul actualei stagiuni. Condamnat de Judecătoria Cornetu la trei ani şi două luni de închisoare cu executare, pentru ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului, Pădureţu a contestat decizia respectivă, însă a făcut-o fără succes. Curtea de Apel Bucureşti a respins apelul şi a menţinut decizia iniţială, astfel că Pădureţu a ajuns după gratii.

Triplu campion al României, de două ori cu Dinamo Bucureşti şi o dată cu Unirea Urziceni, Pădureţu a jucat exclusiv în România, activând la un de zece echipe, respectiv FC Baia Mare, Dinamo Bucureşti, FCM Câmpina, CSM Focşani, Gloria Bistriţa, Unirea Urziceni, ASA Târgu-Mureş, ACS Berceni, Academica Clinceni şi Metalul Reşiţa. Pădureţu a jucat 11 meciuri în cupele europene, aproape jumătate în grupele Ligii Campionilor, cu Unirea Urziceni, şi, în 2010, a ajuns şi în echipa naţională a României, evoluând 18 minute în amicalul cu Israel, de la Timişoara, pierdut cu 0-2.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite