Ianis Hagi, refuzat de Craiova! Piţurcă, declaraţie hotărâtă în faţa ziariştilor: „E tăticul lui patron acolo“

Ianis Hagi, refuzat de Craiova! Piţurcă, declaraţie hotărâtă în faţa ziariştilor: „E tăticul lui patron acolo“

Ianis Hagi s-a întors la Viitorul de la Fiorentina, după ce n-a reuşit să impresioneze în Italia

Ianis Hagi (20 de ani) va părăsi, foarte probabil, Genk în pauza de iarnă, după ce n-a reuşit să-şi câştige locul de titular la campioana Belgiei.

Ianis Hagi va fi o ţintă atractivă pentru multe cluburi din ţară în pauza competiţională şi deja s-a vorbit că mijlocaşul poate ajunge la FCSB.

Totuşi, dacă e să ne luăm după ultimul transfer nereuşit al fotbalistului, Viitorul ar trebui să fie următoarea sa destinaţie pentru ca Ianis să fie, din nou, pus pe picioare de tatăl său şi pregătit pentru un nou transfer afară. De aceeaşi părere a fost şi Victor Piţurcă, managerul Craiovei, atunci când a fost întrebat dacă Ianis e o ţintă pentru gruparea olteană.

Ce a spus Victor Piţurcă?

*Craiova e interesată de orice jucător valoros, dar Ianis Hagi are echipă unde să joace aici în România, aşa că e mai puţin probabil să vină la noi. La Viitorul, n-are public ca la Craiova, dar tăticul lui e patron acolo şi e mai bine pentru el.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: