Ianis Hagi, integralist într-un dezastru: Românul şi colegii săi, fluieraţi copios la ieşirea de pe teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis Hagi a jucat ba în flancul drept, ba în centrul careului, însă n-a reuşit să salveze Rangers de la o înfrângere ruşinoasă pe teren propriu
Ianis Hagi a jucat ba în flancul drept, ba în centrul careului, însă n-a reuşit să salveze Rangers de la o înfrângere ruşinoasă pe teren propriu

Dacă n-ar fi fost calificarea în optimile Ligii Europa, actuala stagiune ar fi fost una dintre cele mai slabe din istoria formaţiei din Glasgow!

Rangers se face de ruşine în Scoţia! Sâmbătă, elevii lui Steven Gerrard au „reuşit“ să iasă din cupă, pierzând în faţa celor de la Hearts (0-1) care, în acel moment, erau pe ultimul loc în campionat, 12 din 12!

La patru zile după acel eşec, care a compromis ultimul obiectiv realizabil pe plan intern şi anume câştigarea cupei, a venit un alt rezultat ruşinos, de această dată, pe „Ibrox Park“. Cu Ianis Hagi titular şi integralist - în cupă a intrat din minutul 63 - cei de la Rangers s-au făcut de râs cu Hamilton, echipă care, între timp, a ajuns pe ultimul loc în campionat.

Deşi au „confiscat“ mingea şi au avut corner după corner, gazdele au „reuşit“ să piardă în faţa unui stadion în care s-au aflat 48.167 de spectatori! Singurul gol al meciului a fost înscris după pauză, în minutul 56, prin Moyo. A fost o fază în care Rangers s-a apărat precum o echipă de liga a patra!

De la 1-0 pentru Hamilton până la final, aproape că s-a jucat la o singură poartă, cea a oaspeţilor, însă degeaba. Morelos a lovit transversala, Ianis Hagi a avut o mare ocazie în minutul 81 şi, în minutul 88, şutul său deviat a căzut, de asemenea, pe transversală. De marcat însă, nu s-a mai marcat, aşa că Hamilton s-a impus cu 1-0, iar cei de la Rangers au părăsit terenul în fluierăturile fanilor rămaşi în tribune până la final.

În ceea ce îl priveşte pe Ianis Hagi, acesta a avut o primă repriză mai ştearsă. Iar după pauză, deşi s-a mişcat în permanenţă, jucând în multe momente ca un atacant central de careu, realizările sale au fost puţine, rezumate la cele două ocazii enumerate mai sus, în minutele 81 şi 88.

Rangers e pe locul 2 în campionat cu 64 de puncte după 28 de meciuri. Lider e Celtic cu 77 de puncte după 29 de partide.

CITEŞTE ŞI:

Ianis Hagi, printre cei mai slabi: Ce notă a primit şi cum i-a fost descrisă prestaţia în presa scoaţiană

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite