Iancu vrea să cumpere Victoria Brăneşti!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişorenii au gânduri mari pentru viitor! Patronul echipei de pe Bega a anunţat astăzi că este interesat să achiziţineze clubul Victoria Brăneşti, echipă care va retrograda în liga secundă.

Marian Iancu a făcut această intenţie publică printr-un comunicat postat pe siteul oficial al clubului.

"În cursul zilei de astăzi, 6 mai 2011, am hotărât ca una din societăţile-partenere BKP să investească într-o echipă de liga a doua. Necesitatea unei astfel de investiţii se naşte din nevoia de competiţie la un nivel apropiat de Liga I, ceea ce Politehnica Timişoara nu are la dispoziţie în acest moment, echipa a doua evoluând în Liga III, seria V. În trecutul apropiat, au fost momente în care am fost prezenţi prin echipa oraşului Buftea, iar ulterior prin cea a Buzăului, iar acest lucru a fost benefic pentru toate părţile implicate.
Considerăm că formaţia cea mai completă care ar justifica o astfel de investiţie ar fi Victoria Brăneşti. În cel mai scurt timp, vom face o ofertă concretă, iar dacă proprietarii acestui club vor considera că este nevoie de un partener, vom veni alături de dumnealor. Nu cunoaştem situaţia reală a clubului, dar este vorba de o echipă puternică, disciplinată, capabilă de orice rezultat. Revenirea ei în Liga I ar fi foarte uşoară, dacă vom fi acceptaţi ca parteneri. Ar fi o dovadă în plus că merită să fie susţinuţi, că merită ca acest club să nu se piardă, dacă atât cât a mai rămas din competiţie vor da dovadă de spirit de sacrificiu, de depăşirea limitelor personale, cu angajament şi concentrare.
O victorie, posibil de realizat în meciul împotriva Oţelului ne-ar obliga să ne considerăm deja parteneri. Este un gest firesc, o propunere curată, în interesul fotbalului, în interesul Victoriei Brăneşti şi a Politehnicii Timişoara. Nu vor exista conflicte de interese, deoarece avem experienţă acumulată în activităţile noastre anterioare descrise mai sus, alături de echipele din Buftea şi Buzău, prima activând în liga secundă, iar a doua în Liga I.
Este o hotărâre serioasă, este un interes născut în anii trecuţi, există precedentele amintite şi nu putem fi bănuiţi de duplicitate, în sensul că una spunem şi alta facem. Le transmit jucătorilor şi tehnicienilor echipei Victoria Brăneşti că nu sunt cu nimic mai prejos decât echipa împotriva cărei urmează să joace, a Oţelului Galaţi şi este rândul lor să-şi salveze clubul, aşa cum şi clubul i-a adus în prim-planul fotbalului românesc".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite