Hora: „Ne calificăm!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorul golului naţionalei în înfrângerea din Anglia (1-2) e convins că România se va califica la Euro 2011. Meciul retur cu Anglia, contând pentru barajul de calificare la Euro 2011, se va disputa la Botoşani, marţi, 12 octombrie, de la ora 14.30 şi va fi transmis în direct de TVR 1.

Elevii lui Emil Săndoi păstrează şanse la calificare chiar dacă au pierdut în Anglia. Golul lui Hora poate fi decisiv, naţionalei mici fiindu-i de ajuns doar un scor de 1-0 în retur.

„Noi suntem obişnuiţi cu terenul de la Botoşani şi o să-i batem. Avem şanse la calificare, dar ei pleacă cu un mic avantaj datorită scorului de pe tabelă. Englezii nu sunt mai buni decât noi. Ei au avut mare noroc de publicul care i-a susţinut pe toată durata partidei. Vreau să dedic golul nepoţelului meu, Adrian, care s-a născut luna trecută", a afirmat Hora imediat după ce a aterizat pe aeroportul din Suceava.

Vestea bună este că Stuart Pearce nu va putea conta în retur pe serviciile celui mai bun jucător al său, Jack Wilshere. Mijlocaşul lui Arsenal a fost chemat de Fabio Capello la naţionala mare a Albionului. Presa din Insulă a fost impresionantă de evoluţia elevilor lui Săndoi.

„România a contraatacat mereu prin Messi de România - Gabi Torje. E un jucător scund, rapid şi tehnic, iar fundaşii noştri au fost terorizaţi non-stop de el", au scris cele mai importante ziare din Anglia.

Stadionul „Municipal" din Botoşani va fi plin la ora meciului, toate biletele puse în vânzare fiind epuizate.

Play-off, Tur

Joi

Elveţia - Suedia 4-1

F. Frei 2, Hochstrasser 20, Mehmedi 52, Kasami 83 / Molins 50

Islanda - Scoţia 2-1

Gudmundsson 34, Ormarsson 78 / Murphy 19

Vineri

Cehia - Grecia 3-0

Vosahlik 1, Pekhart 19 (pen.), Kozak 77

Italia - Belarus 2-0

Destro 30, Chuka 61

Aseară

Olanda - Ucraina
Spania - Croaţia

Meciurie s-au disputat după închiderea ediţiei.

*Meciurile retur se vor juca la 11 şi 12 octombrie

2-1

Anglia: Fielding - Mancienne, Jones, Smalling, Bertrand - Cleverley (Albrighton 74), Muamba, Henderson, Rose Wilshere (Cork 90+4), Welbeck (Sturridge 80).

Antrenor: Stuart Pearce.

România: Silviu Lung - Râpă, Papp, Găman, Bărboianu - Gardoş, Eric Bicfalvi - Torje, Neagu (Ad. Ionescu 63), Hora - Alexe (Sburlea
80). Antrenor: Emil Săndoi.

Goluri: Henderson (62), Smalling (83) /  Hora (71)

Stadion „Carrow Road" - Norwich: 25.000

Arbitru: Paolo Tagliavento (Italia)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite