Herea: "M-am recuperat neaşteptat de repede după operaţie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul echipei Rapid, Ovidiu Herea, a declarat că s-a recuperat neaşteptat de repede după operaţia de menisc suferită la finalul lunii decembrie în Italia şi a precizat că va participa cu echipa la primul stagiu de pregătire din Antalya.

"Recuperarea a decurs neaşteptat de bine, chiar şi doctorii de acolo s-au mirat puţin pentru că mi-am revenit atât de repede. Asta pentru că înainte de operaţie mi-au spus că va dura mai mult. O să mai am însă câteva zile în care o să mă antrenez separat de colegii mei, dar eu mă simt foarte bine şi voi pleca alături de echipă în primul turneu de pregătire din Antalya. Antrenamente am făcut şi acolo, chiar două pe zi. Îmi lipsesc însă cele alături de echipă, pentru că e greu să ştii că ceilalţi s-au reunit şi au început deja pregătirea fără tine", a spus Herea.

Jucătorul rapidist a catalogat drept "o minune" întoarcerea la timp din vacanţă a colegului său, Rui Duarte.

"Am văzut că a venit şi Rui Duarte. Se pare că anul acesta se întâmplă o minune. Înseamnă că şi el îşi doreşte, la fel ca noi, restul, să facem performanţă anul acesta. Suntem la trei puncte de primul loc al clasamentului, suntem în semifinalele Cupei României, normal că ne putem îndeplini obiectivul, realizarea eventului. Dar trebuie să fim atenţi pentru că ne aşteaptă un retur foarte greu", a menţionat mijlocaşul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite