Halep, vedeta zilei: Va juca pe arena principală de la Australian Open. Orele meciurilor româncelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (2 WTA) e recunoscută pentru partidele spectaculoase în care e implicată, aproape în fiecare an, în proba feminină de la Australian Open. Aşa că inclusiv organizatorii preferă ca ea să evolueze în faţa unui număr cât mai mare de spectatori.

Simona Halep a înfruntat-o pe Ajla Tomljanovici (72 WTA) pe „Margaret Court Arena“, cu o capacitate de 7.500 de locuri, dar, vineri, în turul III, va juca pe „Rod Laver Arena“, unde pot intra de două ori mai mulţi spectatori.

Potrivit programului anunţat de organizatori, Halep şi Kudermetova (36 WTA) vor deschide sesiunea de seară la Melbourne, de la ora locală 19.00. Ceea ce înseamnă că, în România, meciul va începe de la ora 10.00 dimineaţă (Eurosport).

Cealaltă româncă rămasă în concurs, în proba feminină, Sorana Cîrstea (68 WTA) va evolua, în continuare, pe „Margaret Court“, ca în partida precedentă cu Petra Kvitova (8 WTA). Şi, la fel ca în turul II, Sorana va intra pe teren, în prima partidă de pe această arenă, de la ora locală 11 dimineaţă. Astfel, partida Cîrstea - Vondrousova (20 WTA) se va vedea în România, în noaptea de joi spre vineri, de la ora 02.00 dimineaţă (Eurosport).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite