Halep la Singapore: americanii o compară pe Simona cu Serena. Concluzie tristă pentru jucătoarea din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reputatul site ESPN a analizat Turneul Campioanelor din care s-a retras liderul mondial şi a minimalizat rezultatele obţinute de constănţeanca de 24 de anii.

Simona Halep a debutat fulminant la Singapore, însă nici victoria cu Flavia Penneta şi nici ce a făcut românca de-a lungul acestui an nu i-a impresionat pe analiştii site-ului ESPN.

Într-un articol intitulat „De ce 2015 a fost un an dificil pentru toate jucătoarele pe care nu le cheamă Serena“, sursa amintită a ajuns la o concluzie drastică: „Pe scurt, în acest moment, tenisul mondial se împarte între Serena şi restul lumii“.

„Halep, liderul celorlalte jucătoare“

Pentru a-şi justifica afirmaţia de mai sus, cei de la ESPN subliniază faptul că diferenţa de puncte între locul 1 (Serena Williams) şi locul 2 (Simona Halep) e mai mare decât diferenţa de puncte care există între locul 2 (Simona Halep) şi locul 8 (Flavia Pennetta) în ierarhia WTA.

„Liderul celorlalte jucătoare e Simona Halep, care ocupă cea mai bună poziţie pe care a avut-o vreodată în clasamentul mondial, iar asta fără să fi avut cine ştie ce sezon. După ce a jucat finala Roland Garros în 2014, cel mai bun rezultat al ei la un Grand Slam, în 2015, a fost o semifinală de US Open. Şi, în mod repetat, Halep a fost învinsă de jucătoare mai slab cotate. A cucerit trei titluri, inclusiv unul la Indian Wells, dar nici acest bilanţ nu e unul impresionant pentru cineva care e pe locul 2 în lume“, au adăugat cei de la ESPN. 

CITEŞTE ŞI:

*Halep la Singapore: Simona, criticată în avancronica duelului cu Şarapova. „Nu e o jucătoare de meciuri mari“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite