Halep, regina ratingului: finala de la Madrid umbreşte FCSB şi lupta pentru titlu. Ce decizie a luat Digi Sport

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep (8 WTA) joacă, diseară, în ultimul act al turneului de la Madrid, iar meciul ei se suprapune cu cele trei „finale“ ale Ligii I în urma cărora se va decide campioana.

Românii au început să savureze mai mult sportul-alb, mai ales când vorbim de un meci al Simonei Halep, decât circul de multe ori penibil din fotbalul românesc.

Televiziunile din România au sesizat şi ele ce preferă telespectatorii, aşa că îşi fac programele pentru a-şi mulţumit publicul ţintă. O dovadă în acest sens e modul cum Digi Sport a împărţit cele mai importante evenimente sportive de sâmbătă seara pe cele patru canale pe care le deţine.

Având în vedere că Simona Halep (8 WTA) va juca de la ora 20.00 în finala de la Madrid, acolo unde o va întâlni pe Kristina Mladenovici (Franţa, 17 WTA), meciul ei se va suprapune cu ultima etapă din play-off în care se va stabili campioana Ligii I.

Postul deţinut de RCS&RDS a decis ca partida Viitorul - CFR Cluj în care joacă echipa lui Hagi, principala favorită la titlu, să fie difuzată de Digi Sport 1, însă Digi Sport 2 va transmite finala de la Madrid. Astfel FCSB şi meciul ei cu CS U Craiova au fost „retrogradate“ la Digi Sport 3, iar Dinamo - Astra se va vedea pe Digi Sport 4.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite