Halep, exploatată pentru imaginea ei: Cum s-au folosit francezii de numele Simonei şi care a fost reacţia acesteia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep şi-a încheiat pregătirile pentru French Open 2018 (27 mai – 10 iunie) după ce a jucat finala de la Roma.

Simona Halep va avea o finală de apărat la Roland Garros şi, în încercarea de a-şi pune la punct jocul pe zgură, a evoluat, pe rând, la Stuttgart, Madrid şi Roma. 

După finala pierdută la Foro Italico însă a apărut o informaţie care a surprins: Halep ar fi cerut un wild card pentru a evolua şi la Strasbourg, o competiţie de nivel WTA Internaţional, însă ar fi fost refuzată de organizatori.

„Trebuie să anunţăm că două jucătoare din Top 10 şi-au exprimat dorinţa de a juca la turneul nostru în 2018! Simona Halep (1 WTA) şi Sloane Stephens (10 WTA) au solicitat wild carduri. Dar, din păcate, biletele gratuite n-au putut fi acordate, fiindcă cererile au venit prea târziu. Ne vedem în 2019, Simona şi Sloane“, a fost informaţia publicată pe contul oficial de Twitter al competiţiei de 250.000 de euro.

Antrenorul Soranei Cârstea, Adrian Cruciat, a explicat însă pentru Digi Sport că e greu de crezut că Halep şi-ar fi dorit să mai joace într-un turneu până la French Open 2018.

„Regulamentul WTA îi obligă pe organizatori să păstreze două wild-card-uri pentru jucătoarele de top care îşi modifică calendarul. Nu cred că au fost alte jucătoare din top 10 care să fi solicitat în ultima săptămâna un wild card. E ceea ce americanii numesc marketing. Au vrut să-şi facă reclamă, să-şi promoveze turneul“, a spus Cruciat.

Până ş Halep a fost nedumerită, atunci când a fost întrebată despre intenţia sa de a juca la Strasbourg.

„Nu ştiu nimic. Nu ştiu nimic despre această ştire, despre acest wild card. Probabil antrenorul meu, Darren, s-a gândit că, dacă pierd mai repede în turneu, să merg acolo să joc. N-am nici cea mai mică idee“, a spus Halep pentru trimisul Digi Sport la Roma, Gabriel Morariu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite