Halep, epuizată fizic: Simona, discurs îngrijorător în faţa jurnaliştilor. Ce i s-a întâmplat în meciul cu Bencic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (2 WTA) încheie luna februarie cu două victorii în Fed Cup, cu o finală la Doha şi cu un sfert jucat la Dubai, însă acest parcurs a lăsat urme adânci asupra organismului.

Simona Halep a jucat nouă meciuri între 9 şi 21 februarie, iar astăzi, în duelul cu Belinda Bencic (45 WTA), românca a rămas fără benzină.

Acest lucru s-a văzut şi în jocul fostului lider mondial. De altfel, statisticile partidei vorbesc de la sine. Halep a comis un număr uriaş de greşeli duble (13), iar procentajul la primul serviciu a fost destul de mic (62%). Prin comparaţie, Bencic a comis doar patru greşeli duble şi a avut un procentaj superior la primul serviciu (64%).

Apărută la întâlnirea cu jurnaliştii după înfrângerea de joi, Simona Halep a explicat, potrivit Digi Sport, că a rămas cu multe probleme fizice după două săptămâni în care a jucat la foc automat.

Ce a spus Simona Halep?

*N-am putut servi bine din cauza problemelor la tendon. Şi în meciul precedent am simţit puţin. Piciorul stâng m-a deranjat, au fost crampe. Dar nu sunt scuze, am fost, pur şi simplu, obosită

*Bencic e foarte agresivă. Loveşte mingea destul de tare, din orice poziţie. Asta te face să simţi presiune şi să n-ai mult timp de reacţie. De asemenea, serveşte bine. Cred că e o jucătoare completă, capabilă să joace un tenis foarte bun.

*E abia a doua lună a anului, aşa că e OK. Nu e rău deloc să fii a doua în lume. Mă bucur de moment, dar visez la numărul unu mondial.

CITEŞTE ŞI:

CTP a ştiut tot timpul că Halep va pierde: Explicaţiile unui eşec aşteptat

Halep, în pericol de a pierde locul 2, începând de luni: Scenariul cel mai negru pentru Simona la Dubai

Halep, „citită“ de presa internaţională: Francezii au explicat de ce Simona a fost învinsă de Bencic la Dubai

Bencic a învins-o pe Halep, dar şi pe fanii ei din tribune: Ce a spus despre atmosfera românească din Dubai

VIDEO Halep, suferinţă uriaşă: Simona a pierdut în faţa fanul ei numărul 1 care a devenit celebru în lume

Halep a ratat revederea cu Svitolina: Avem tabloul semifinalelor la Dubai şi programul meciurilor de vineri

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite