Halep debutează, marţi, la French Open: S-a anunţat programul zilei cu trei românce

Halep debutează, marţi, la French Open: S-a anunţat programul zilei cu trei românce

Ultimele trei jucătoare tricolore de pe tabloul Roland Garros intră în acţiune, marţi. Cu o precizare importantă: având în vedere că se anunţă o altă zi ploaioasă, organizatorii şi sportivii depind de starea vremii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Până acum, dintre cele trei românce care au evoluat la French Open, doar Sorana Cîrstea a obţinut calificarea în turul II. Luni seară, ea poate fi însoţită şi de Irina Begu în această fază.
 
Aşadar, rămân trei sportive tricolore care vor intra pe teren, marţi, în ultima zi cu partide din runda inaugurală. Iată programul anunţat de organizatori:
 
*Halep (19 WTA) – Schunk (165 WTA)
Va fi al treilea meci pe Terenul Simonne-Mathieu. Şi va fi precedat de un duel la fete şi altul la băieţi. Cum primul meci va începe de la ora 12.00, ora României, cel mai probabil, Simona şi Nastasja vor intra pe teren, după ora 16.30.
 
*Irina Bara (114 WTA) – Putintseva ((37 WTA)
Va fi al treilea meci pe Terenul 11. Precedat de două meciuri de simplu, la băieţi, cu începere de la ora 12.00. Aşadar, Irina şi Yulia vor intra pe teren, cel mai probabil, după ora 17.30.
 
*Buzărnescu (118 WTA) – Brengle (58 WTA)
Se va juca tot pe Terenul 11, imediat după terminarea meciului dintre Bara şi Putintseva.
Eurosport transmite turneul de la Roland Garros.
REZULTATELE ROMÂNCELOR ÎN TURUL I DE LA FRENCH OPEN
 
*Cîrstea (26 WTA) – T. Maria (105 WTA) 6-3, 6-3
 
*Ruse (51 WTA) - Mertens (32 WTA) 3-6, 1-6
 
*Bogdan (93 WTA) - Azarenka (15 WTA) 7-6, 6-7, 2-6
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările