Halep dă de o adversară care a făcut noaptea albă: Ce i s-a întâmplat lui Sabalenka, la Stuttgart

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aryna Sabalenka
Aryna Sabalenka

Programarea meciurilor din sferturile „Porsche Tennis Grand Prix“ a creat o situaţie destul de neplăcută pentru ultimele două sportive care au evoluat, vineri seară.

Simona Halep (3 WTA) a fost singura jucătoare aflată pe tabloul de la Stuttgart, care şi-a rezolvat calificarea în semifinale, în minimum de seturi. Constănţeanca de 29 de ani s-a impus într-o oră şi 12 minute, 6-1, 6-4.

Celelalte trei partide programate vineri s-au lungit însă destul de mult. Şi, de fiecare dată, învingătoarea s-a decis după trei seturi. De aceea, ultimul joc al zilei, cel în care s-au duelat Aryna Sabalenka şi Anett Kontaveit, a început destul de târziu, aproape de miezul nopţii, şi s-a încheiat după ora 1 dimineaţă, ora României!

După meci, Sabalenka, adversara Simonei Halep din semifinale (astăzi, după ora 19.30, Digi Sport 2), a comentat această situaţie şi a vorbit, pe scurt, şi despre duelul cu „Simo“.

Ce a spus Aryna Sabalenka?

*Abia aştept meciul cu Simona, e o jucătoare grozavă şi voi da tot ce am mai bun pentru a câştiga. E trecut de miezul nopţii? Super! Iubesc tenisul, aş putea juca 24 de ore fără pauză (râde). Am destul timp să mă recuperez până la meciul cu Simona.

2021 Porsche Tennis Grand Prix, sferturi

*Barty (1 WTA) - Pliskova (9 WTA)

2-6, 6-1, 7-5

*Svitolina (5 WTA) - Kvitova (10 WTA)

6-7, 7-5, 6-2

*Halep (2 WTA) - Alexandrova (34 WTA)

6-1, 6-4

*Sabalenka (7 WTA) - Kontaveit (27 WTA)

7-5, 4-6, 6-1

Semifinale, sâmbătă

*Barty (1 WTA) - Svitolina (5 WTA) - După ora 16.30

*Halep (2 WTA) - Sabalenka (7 WTA) După ora 19.30

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite