Hagi, pe punctul să dea o super lovitură. Sumă fabuloasă vehiculată pentru transferul unui fotbalist în MLS

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Măţan, mijlocaşul ofensiv al celor de la FC Viitorul, este în tratative avansate pentru a pleca de la clubul constănţean

Directorul general al celor de la Viitorul, Cristian Bivolaru, a declarat pentru ProX, citat de digisport.ro, că fotbalistul de 21 de ani are o ofertă concretă din campionatul nord-american de fotbal (MLS), însă echipa interesată de român nu ar fi New York City FC, aşa cum s-a vehiculat iniţial.

"E o ofertă concretă pentru Măţan, am văzut şi eu ce a apărut. Continentul e corect, echipa era incorectă. Corect, despre MLS este vorba. Hagi niciodată nu va împiedica un jucător să plece la mai bine. Aşa a fost şi cu Iancu, cu Luckassen, acum şi cu Măţan. Când se iveşte o astfel de ofertă, mai ales pentru jucător... dacă se nimereşte să fie importantă şi pentru club, cu atât mai bine", a declarat Bivolaru.

Declaraţia oficialului de la FC Viitorul vine în contextul în care CFR Cluj s-a arătat şi ea interesată de achiziţionarea fotbalistului. Fanatik a scris că negocierile dintre cele două părţi s-ar fi împotmolit în momentul în care ardelenii au aflat suma de transfer cerută de Gică Hagi, 1.4 milioane de euro. 

Măţan, un produs al Academiei Hagi, a jucat în 7 meciuri pentru naţionala U21 a României, pentru care a marcat un gol.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite