Hagi l-a „pândit“ pe Răzvan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenamentul echipei naţionale a fost urmărit de tehnicienii cu licenţa PRO. Răzvan Lucescu i-a pregătit pe tricolori în vederea meciului cu Albania, de la Piatra Neamţ, şi le-a „predat“ antrenorilor posesori ai licenţei PRO o lecţie tehnico-tactică.

Sub privirile şefului Şcolii Federale de Antrenori, Mircea Rădulescu, şi a celor aproximativ 50 de antrenori, Lucescu junior şi-a alergat puţin prin ploaie jucătorii, apoi i-a împărţit în două echipe şi au exersat scheme pe teren redus. Pe stadionul din Giuleşti şi-a făcut apariţia, ultimul, şi Gică Hagi.

„Regele" a luat loc în tribună şi a vorbit în permanenţă la telefon, la fel cum au procedat şi mulţi dintre tehnicienii prezenţi pe Giuleşti. Participarea la acţiunea organizată de FRF era obligatorie şi face parte dintr-un şir de evenimente la care toţi posesorii licenţei PRO trebuie să se prezinte.

„Din trei în trei ani, cei care au licenţă trebuie să o reînnoiască. În aceşti trei ani organizăm şase astfel de întruniri. După fiecare dintre ele, antrenorii primesc câte un atestat. Fără cele şase participări, tehnicienilor le este foarte greu să-şi reînnoiască licenţa", ne-a declarat şeful antrenorilor, Mircea Rădulescu.

Hagi, viitorul selecţioner?

Despre Gică Hagi se spune că va fi următorul antrenor al echipei naţionale, în cazul în care rezultatele din preliminarii nu vor fi satisfăcătoare. „Regele" are susţinerea fraţilor Becali, dar şi a preşedintelui FRF, Mircea Sandu.

Programul primelor meciuri

Vineri, 3 septembrie
România - Albania(ora 21.00, TVR 1)
Luxemburg - Bosnia
Franţa - Belarus

Marţi, 7 septembrie
Belarus - România
Albania - Luxemburg
Bosnia - Franţa

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite