Hagi, furios: L-a dat afară pe antrenorul de la Viitorul! Comunicatul clubului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La mai puţin de patru luni după ce a fost numit în funcţie, spaniolul Rubén De La Barrera (35 de ani) a fost destituit de patronul formaţiei din Ovidiu. Sâmbătă, a venit picătura care a umplut paharul răbdării fostului internaţional.

Rubén De La Barrera e genul de antrenor despre care poţi să spui că nu l-a apucat paltonul la noua echipă. Iar asta pentru că, numit în funcţie, în luna august, spaniolul s-a îmbrăcat cu palton, probabil, astăzi, în drum spre aeroport, pentru a pleca din România!

Eşecul suferit, sâmbătă, în 16-imile Cupei României, 3-0 cu Dinamo, i-a pecetluit soarta lui De la Barrera. Cu 4 victorii, 4 egaluri şi 4 eşecuri în toate competiţiile, el a lăsat Viitorul pe locul 7 din 16 în campionat, cu 16 puncte. Ce-i drept, distanţa faţă de locul 6, ultimul de play-off, ocupat acum de UTA, e de doar un punct. Chiar şi aşa, Hagi a decis îndepărtarea spaniolului, iar comunicatul oficial al celor de la Viitorul a confirmat această mutare.

Ce a anunţat clubul Viitorul?

*FC Viitorul Constanţa anunţă că a întrerupt, începând de astăzi, de comun acord, raporturile contractuale cu staff-ul tehnic al formaţiei noastre condus de tehnicianul Ruben de la Barrera.

*Pe această cale, clubul nostru le mulţumeşte acestora pentru munca depusă în perioada august - noiembrie 2020 şi le doreşte succes în proiectele lor viitoare.

*În cel mai scurt timp vă vom anunţa componenţa noii conduceri tehnice care se va ocupa de pregătirea echipei în perioada următoare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite