Grigoraş s-a hotărât: răspunsul dat de antrenorul cu care rapidiştii au negociat în ultimele două săptămâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Valerii Moraru e decis să atace promovarea în Liga I şi, tocmai de aceea, s-a tot întâlnit cu un tehnician bine cotat în fotbalul românesc.

Petre Grigoraş a făcut o vizita la baza „Pro Rapid“, chiar în ziua în care giuleştenii s-au reunit, iar la câteva ore după acest episod a vorbit despre şansele sale de a prelua gruparea bucureşteană.

Într-un final, „Grig“ a răspuns, astăzi, la oferta primită de la Valerii Moraru şi, din păcate pentru rapidişti, acesta a fost unul negativ.

Ce a spus?

„Azi am dat răspunsul final, care e negativ. Aş fi venit cu plăcere să antrenez Rapidul, dacă aveam lângă mine un preşedinte sau un director sportiv. Aş fi vrut să fac o echipă spectaculoasă, care să joace un fotbal ofensiv. Am înţeles şi că Dănuţ Perjă, un om important în club, va pleca. Rapid era singura echipă pe care aş fi antrenat-o în liga a două, alături de Farul“, a declarat Grigoraş pentru site-ul 1923.ro.

În aceste condiţii, Mihai Ianovschi, cel sub comanda căruia s-a reunit echipa, şi Adrian Iencsi, fostul fundaş al Rapidului, sunt principalii favoriţi pentru funcţia de antrenor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite