„Gladiatorul“ Sorana Cârstea: a chinuit-o pe o mare stea a tenisului mondial. Cât a ţinut-o pe teren şi cu ce se va alege

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă în prima zi a turneului, Niculescu, Begu, Halep, Dulgheru şi Cârstea au învins una după alta, în a doua rundă, doar ocupanta locului 2 în lume a reuşit să obţină calificarea.

Chiar dacă a pornit cu a doua şansă în faţa adversarei sale, Eugenie Bouchard (locul 8 WTA), Sorana Cârstea (locul 80 în lume) a chinuit-o serios pe canadianca de 20 de ani pe care a ţinut-o pe teren două ore şi 20 de minute.

Bucureşteanca a pierdut primul set cu 2-6, însă s-a impus în al doilea la tie-break, ducând partida în decisiv. Acolo, Cârstea a cedat greu, cu 4-6, însă a câştigat respectul publicului american, care a urmărit meciul pe arena principala, „Arthur Ashe“.

Pentru traseul său de la US Open, Sorana Cârstea se va alege cu 60.420 de dolari şi cu 100 de puncte WTA. Diseară, după ora 19.30 (Eurosport sau Eurosport 2), ultima jucătoare din România rămasă în competiţie la US Open, Simona Halep, o va întâlni pe Mirjana Lucic-Baroni (locul 121 WTA), în turul III.

Meciul Halep – Baroni va fi livetext pe adevarul.ro!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite