Gino Iorgulescu, oripilat de gazonul de pe Extensiv. Şeful LPF le-a transmis un avertisment tăios oltenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stadionul Extensiv a arătat la meciul cu Steaua ca o arenă din liga a treia FOTO Răyvan Păsărică
Stadionul Extensiv a arătat la meciul cu Steaua ca o arenă din liga a treia FOTO Răyvan Păsărică

Preşedintele LPF anunţat că CSU Craiova nu va mai juca pe stadionul Extensiv dacă oltenii nu vor îmbunătăţi suprafaţa de joc a arenei din Parcul Romanescu.

Gazonul Stadionului Extensiv, pe care s-a disputat partida CSU Craiova - Steaua, a semănat mai degrabă cu un ogor proaspăt arat decât cu un teren de fotbal. Plin de brazde, cu suprafeţe mari lipsite de iarbă şi denivelat, gazonul le-a pus în pericol integritatea fotbaliştilor, lucru sesizat inclusiv de Liga Profesionistă de Fotbal, care le-a transmis un avertisment serios oltenilor.

"Pentru un an de zile, e un sacrificiu pentru toate echipele care joacă acolo, pentru că terenul este în starea care e. O să încercăm să mai facem câteva vizite acolo şi, dacă nu pun lucrurile la punct, s-ar putea ca la un moment dat să indice un alt stadion", a spus Gino Iorgulescu, citat de Mediafax.

Dacă problemele cu arena Extensiv nu vor fi rezolvate până la următorul meci de acasă al lui CSU Craiova, atunci echipa lui Cârţu şi Săndoi ar putea fi mutată la Severin, acolo unde stadionul Municipal se află la standarde foarte înalte, chiar dacă oraşul nu mai are de câţiva ani echipă în Liga 1. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite