Gigi „nebunu'“: Becali a analizat dezastrul din derby şi a prezentat concluziile. Primul jucător dat afară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Patronul Stelei vede fotbalul cu totul altfel decât restul lumii. Cea mai bună dovadă în acest sens sunt declaraţiile sale oferite după ce campioana a fost desfiinţată în „Ştefan cel Mare“.

Steaua aproape că n-a existat pe teren în derby, într-un meci pe al cărui rezumat „Adevărul“ vi l-a oferit aici.

Dacă inclusiv antrenorul roş-albaştrilor, Dumitru Dumitriu, a recunoscut superioritatea clară a adversarilor, în schimb, patronul campioanei a văzut alt meci, oferind o analiză halucinantă la sport.ro.

„Eu am văzut că nu s-a jucat fotbal, s-a jucat doar la o singură poartă. Numai Steaua a jucat fotbal. E adevărat că a marcat Dinamo trei goluri, dar i-a şi ieşit lui Rednic. Aşa am văzut eu. Poate n-am văzut eu bine. Era grav dacă am fi câştigat, aşa cum a făcut-o Dinamo. De ce? Pentru că n-aveam fotbal, n-aveam echipă. Mai degrabă prefer ce s-a întîmplat acum, decât să fi fost invers. Noi trebuia să jucăm la 0-0, cu portarul, cu Varela. Eu nu le găsesc scuze jucătorilor. Pentru că o echipă mare sparge şi apărarea lui Dinamo din seara asta, dar nu pot să zic că e mare catastrofa. Ce mare catastrofa? Steaua a jucat fotbal, Dinamo nu“, a declarat latifundiarul din Pipera.

Ca de obicei, Becali a găsti un singur vinovat după eşec: „Eu o să iau o măsură după acest meci. Nu mai vreau să-l văd pe Guilherme pe teren. Să-l trimită la juniori! Mintea lui nu e la fotbal. Mai bine joci fără fundaş stânga“.

La final, patronul Stelei a anunţat, în stilul său haotic, ce urmează în iarnă: „O să vină pauza asta în care o să facem transferuri, pentru că avem nevoie de transferuri. O să aducem trei, patru, cinci jucători. Am luat deja cinci jucători. Am luat trei de la Ceahlăul şi încă doi, dar nu ştiu de unde. Argăseală ştie de unde i-am luat. Am zis să iau 20 de jucători. Din ăia 20 vor fi trei, patru de mare valoare, restul vor fi puşti ca să-i creştem“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite