Gigi Becali, revoltat de Viktor Orban: Premierul maghiar, făcut praf după prezenţa în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

Când e să dea din gură, patronul FCSB e imbatabil. Rezultatele sale din ultimii ani confirmă această realitate. Prin comparaţie, Sepsi, o formaţie susţinută, într-adevăr, şi de Guvernul maghiar tace şi face.

România excelează de mulţi ani la fotbalul „vorbit“. Că la cel jucat, rezultatele sunt de-a dreptul dezolante. 

Astăzi, cu ocazia numirii lui Nicolae Dică la FCSB, Gigi Becali a dedicat o parte a conferinţei subiectului legat de investiţiile Ungariei în fotbalul românesc. Şi s-a referit mai ales la Sepsi Sfântu Gheorghe, o formaţie care a câştigat Cupa României, Supercupa României şi e cu un pas în turul III preliminar al Conference League, după 3-1 cu Olimpija Ljubljana (Slovenia), săptămâna trecută, pe teren propriu.

Prin comparaţie, FCSB n-a mai luat un titlu din 2015, a fost ultima dată în grupele competiţiilor UEFA în 2017, iar acum „tremură“ pentru calificare în faţa celor de la Saburtalo (Georgia), după înfrângerea din tur, scor 0-1.

În ciuda acestei situaţii la clubul pe care îl conduce, Gigi Becali s-a lăudat că va face lucruri spectaculoase pentru a opri ascensiunea formaţiilor din România cu susţinere maghiară.

Ce a spus Gigi Becali?

*Nu-i las pe unguri să treacă peste FCSB. Ei, niciodată în viaţa lor, nu vor trece peste o echipă românească. Când va îndrăzni Orban să facă ceva, îi dau în cap. Pac, Sepsi jos! De ce? Investesc bani. Nu o las pe Sepsi. 

*Pe Sepsi o vom ţine la ghilotină. O să o ţin la respect. Dacă văd că Sepsi OSK prinde putere, o să mai investesc 10 milioane de euro.

*Vom spulbera tot ce e neam cu Sepsi OSK. La fotbal mai dau bani doar dacă Sepsi OSK o să ridice capul. Nu-i permit să ia campionatul în România. Trebuie să-l ţinem la coadă pe Orban. O să vin la stadion doar dacă Sepsi OSK prinde viteză cu Orban. Vă promit că Sepsi OSK nu va ridica prea mult capul. Dacă Sepsi sau Csikszereda vor ridica un pic capul, investesc bani mulţi. 

*Vikor Orban. Poate să vină cât vrea pe stadioane, vai de capul lui! Cât sunt eu în fotbal, el să-şi pună pofta în cui!

*Eu mă bat cu Guvernul maghiar. Îl invit la luptă. Să vedem care e mai puternic. I-am arunca mănuşa lui Viktor Orban rusul. Viktor Orban Putin.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite