Gigi Becali, implicat într-un accident rutier. A fost chemat SMURD-ul. Relatarea unui martor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
becali

Patronul FCSB şi-a început prost prima zi a săptămânii, în timp ce mergea spre reşedinţa sa de la Aleea Alexandru.

Gigi Becali e atât de implicat în fotbal, încât inclusiv şoferul său personal a fost „recrutat“ din lumea sportului-rege. 

Vorbim despre Ionuţ Luţu (46 de ani), care, pe vremuri, încânta pe stadioanele ţării, la echipe precum Universitatea Craiova sau Steaua. Din păcate pentru Luţu, cu selecţii în naţionalele U18, U21, U23 şi inclusiv cu o prezenţa în naţionala mare, el a risipit banii strânşi din fotbal. Aşa că, atunci când Gigi Becali i-a întins o mână, a acceptat să fie aghiotantul său, îndeplinind inclusiv rolul şoferului.

După o carieră impecabilă în această postură, Luţu a călcat pe bec, luni dimineaţă. Pentru că, potrivit Telekom Sport, fostul fotbalist, aflat la volanul celebrului Maybach, cu patronul FCSB aflat în maşină, a provocat un accident rutier. Potrivit sursei citate, Gigi Becali se afla pe locul din dreapta şi, din fericire, n-au existat victime. Totuşi, la faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD.

Din primele informaţii a reieşit că Maybach-ul lui Becali s-a ciocnit cu un autoturism Dacia Logan, însă viteza ar fi fost mică, în momentul impactului. Un martor ocular a descris cum s-a produs accidentul.

Ce a văzut martorul ocular?

*Eu eram în coloana din spatele maşinii Mercedes. Mergeam pe Bulevardul Aviatorilor, sensul spre Piaţa Victoriei. La un moment dat, şoferul Mercedesului a frânat brusc, fără să semnalizeze şi a făcut stânga în dreptul străzii Aleea Alexandru, peste linia dublă continuă.

*Din sens opus, dinspre Victoriei, venea o Dacia Logan de culoare gri, pe care a lovit-o în zona roţii din stânga-spate. Probabil că n-a văzut Loganul, pentru că era de culoare gri, plus că intensitatea farurilor nu era aşa bună.

*În urma impactului, Loganul a fost aruncat pe contrasens, în timp ce Mercedesul s-a răsucit cu spatele spre Aleea Alexandru.

Ambii şoferi au rămas fără permis!

Potrivit prosport.ro, poliţia rutieră i-a lăsat pe ambii şoferi fără permis de conducere! Luţu nu se va mai afla la volan, timp de de două luni. Iar şoferul de la Logan, cu o alcoolemie de 0,18 la mie s-a ales cu carnetul suspendat pentru trei luni.

Comunicatul Poliţiei Capitalei, obţinut de România TV

În jurul orei 06:50, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecţia dintre Bd. Aviatorilor / Aleea Alexandru, în care au fost implicate două autovehicule. În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale. 

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind 0, respectiv 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru celălalt şofer implicat. Aceştia au fost îndrumaţi legal. 

Sunt bine, sănătos. Luţu se afla la volan. Eu n-am nicio pretenţie de la şoferul celălalt. Poliţia a venit destul de repede. Omul era speriat, nu ştiu dacă era băut că nu m-am dus eu la ei. Poliţia i-a luat şi s-a dus să le ia probe. La mine în maşină Luţu se afla la volan. Eu nu vreau ca omului să i se întâmple vreun dosar penal, a fost şi ploaia asta... Eu am plecat apoi acasă. Gigi Becali pentru prosport.ro  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite